Tu cum faci fata gerului si zapezii de afara?

Ianuarie e o luna friguroasa, de aici si denumirea populara de Gerar. Ai nevoie de cizme noi? Sau poate vrei doar sa le ajuti pe cele pe care le ai deja sa te tina la adapost maxim de frig si umezeala?

7e4cfe45-ed06-4d43-8d5b-bfac3dc32c1d

 

Specialistii ECCO iti recomanda 4 moduri simple si eficiente pentru a te incalzi iarna asta:

Alege incaltaminte cu captuseala calduroasa – E calea cea mai simpla pentru a te asigura ca picioarele tale vor sta la caldura indiferent de vremea de afara. In sezonul rece, este esential sa ai incaltaminte multi-functionala, fie ca pornesti sa explorezi lumea sau doar cartierul in care locuiesti.

Cizmele ECCO Elaine, confectionate din piele nubuc si prevazute cu captuseala din lana, sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra picioarele in deplina caldura si confort pe timp de iarna.

Foloseste branturi – Adauga un strat suplimentar peste talpa cizmelor, pentru a izola si mai bine frigul si umezeala.

Poarta sosete calduroase – Sosetele  ECCO sunt confectionate din lana si bumbac de cea mai buna calitate, pentru a mentine picioarele in conditii de confort optim de dimineata pana seara.

Ai grija de cizmele tale – Cu cat ai mai mare grija de incaltamintea ta din piele, cu atat ea iti va proteja mai bine picioarele de frig!