Un altfel de cadou de sarbatori la New Age Pilates

Nicio zi nu e ca oricare alta, însă Ajunul Crăciunului este esențial același – tradiție, luminițe, brad împodobit, mâncare, colinde și… cadouri! An de an e o veritabilă provocare să fim originali, să-i încântăm și surprindem pe cei dragi cu un cadou inspirat…

new age pilates

New Age Pilates vă oferă o alternativă originală și stilată la tradiționalul dar de Crăciun…. un card- abonament unic de Pilates – ENVY – într-un port-card deosebit, încrustat cu cristale Swarovsky.

ENVY Christmas la New Age Pilates este un cadou special, pentru că asigură un set de 12 ședințe private VIP, personalizate, cu instructor dedicat, pe un întreg ansablu de echipamente profesionale, într-unul dintre cele mai selecte și exclusiviste studiouri de Pilates din București.

Un cadou care oferă numai beneficii, sănătate și siguranță. Pentru că nu este important doar să faci sport, ci și cum îl practici! Iar la New Age Pilates găsești cele mai în vogă echipamente Pilates din America, recunoscute pentru siguranța și eficacitatea lor.

Un cadou pe măsura conceptului New Age Pilates – loc al armoniei și al destinderii, retras de agitația orașului, lângă Parcul Carol. Un studio Pilates select, intim, deosebit, într-o vilă modernă. Un ambient menit să te ajute să-ți redescoperi calmul, relaxarea și acel moment mult căutat, unde ești doar tu cu tine! Unde totul prinde contur terapeutic, benefic, chiar și conversațiile cu persoanele speciale, ce trec pragul New Age Pilates.

Cadoul ENVY Christmas asigură un discount de 20% față de oferta ENVY standard și poate fi achiziționat direct de la studio, la numărul de telefon 0723 267 879.