Un fusion inedit de jazz si rock cu Dan Byron si Luiza Zan, in concert la Teatrul de Arta Bucuresti

Bucurosi de oaspeti, Teatrul de Arta Bucuresti isi propune sa aduca in fata iubitorilor de arta, alaturi de spectacolele de teatru programate a avea loc in luna februarie, si un concert special, LIVE ACOUSTIC DUO, o intalnire inedita dintre solistul trupei Byron, Dan Byron si Luiza Zan.

“Eu si Luiza venim din doua lumi diferite. Ea vine din jazz, eu vin din rock. Sambata ne intalnim pe un teren neutru, la teatru” (Dan Byron).

Sambata, 16 februarie, incepand cu ora 20.15, iubitorii de muzica jazz vor avea ocazia sa o asculte pe artista nominalizata ca „muzicianul anului“ la ultima editie a Galei Premiilor de Jazz alaturi de Dan Byron, solistul trupei de rock alternativ byron (recunoscut si in formatii precum Agathodaimon, Kumm sau Urma) intr-un spectacol de explorări muzicale şi libertate.

Jurnal de evenimente

Din programul lunii februarie fac parte “Un barbat si mai multe femei”  (joi, 14 februarie) “Independence” sau Fetele din Iowa (vineri, 15 februarie), o drama de familie cu elemente comice, “Contraste”(duminica, 17 februarie), un spectacol despre dragoste in toate formele ei,  “Emigraisan Drim” (joi, 21 februarie), o comedie romaneasca despre granitele fericirii, “Ciao, Bella”(sambata, 23 februarie), un spectacol despre universul sufletului feminin, “Moscova Petuski” (duminica, 24 februarie), un one man show cu Richard Bovnoczki, si “One Nite Stand” (luni, 25 februarie), un spectacol cu muzica live despre ce se intampla atunci cand o aventura de o noapte se prelungeste.  Luna se incheie cu spectacolul “Monoloagele vecinului” (joi, 28 februarie), un one man show care prezinta cu umor, prin intermediul personajelor – posibili vecini surprinsi parca de o camera ascunsa.

“In luna februarie ne bucuram sa oferim publicului un program inchegat: 17 reprezentatii cu spectacole productie proprie, cat si productii invitate sau cooptate si un concert special in care se intalnesc  Dan Byron si Luiza Zan.  Ne bucuram ca in a treia luna de existenta in propria sala, TAB devine deja un organism artistic independent . Credem cu tarie ca pe langa TV, Facebook, Twitter, sau mall-uri romanul are nevoie si de aceasta hrana”, a spus actorul George Constantinescu, fondatorul TAB.

Aflat pe strada Sfantul Stefan la numarul 21, Teatrul de Arta Bucuresti este un teatru independent,  care a fost infiintat in 2010 la initiativa actorului George Constantinescu.  TAB  este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente deopotriva producator de spectacole si gazda a unor evenimente de arta.  Deschis publicului din 8 decembrie 2012, teatrul isi asteapta spectatorii intr-o atmosfera caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă iar comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.