Un local inedit in Bucuresti – Luna Cafe & Bistro

O casă din centrul Bucureștiului, care a văzut și trăit multe povești, a devenit Luna Cafe & Bistro– unul dintre cele mai noi restaurante din București, care își îmbie vizitatorii cu muzică de creat amintiri și împărtășit povești, bucătărie sănătoasă și delicioasă și mobilier elegant de inspirație interbelică.

La doar 24 de ani, Gabriela Epuras, Managing Partner Luna Cafe & Bistro a decis să deschidă acest restaurant din dorința de a crea în București un loc diferit prin rafinament, atmosfera creată și serviciile oferite.

“Lumea începe să fie din ce în ce mai selectivă în ce privește localurile și evaluează locația, serviciile, produsele, dar și multe alte detalii. Numărându-mă și eu printre aceste persoane, mi-am dorit să creez un local care să fie cât mai aproape de idealul pe care îl căutam: un loc cu o atmosferă caldă, unde să te poți relaxa cu prietenii sau la o întâlnire de afaceri, să asculți muzică bună, să guști feluri rafinate de mâncare, să ai o servire prietenoasă și să poți experimenta lucruri “altfel” a declarat Gabriela Epuraș

Cele 8 camere ale casei de pe str. Viitorului 32 au fost personalizate diferit, fiecare având o personalitate proprie reflectată de mici detalii, creând însă în același timp un tot unitar prin calitatea finisajelor și decorului: pereții tapetați, candelabrele, sobele din teracotă frumos decorată, dulapurile autentice frumos încastrate sau piesele de mobilier special create pentru a păstra eleganța Bucureștiului interbelic.

“Luna Cafe & Bistro este un loc cu o personalitate aparte și care te îmbie cu o atmosferă unică, pe care ne-am propus să o punem în valoare în fiecare detaliu, de la decoruri până la preparatele din meniu și serviciile disponibile. Iar aceeași atmosferă deosebită caracterizează și evenimentele pe care le organizăm, care oferă o alternativă plină de emoție pentru petrecerea unei seri în București” a adăugat Gabriela Epuraș.

Sub numele “Luna plină”, Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) organizează periodic seri în care casa din strada Viitorului 32 este luminată doar de lumânări iar ambianța este completată de muzică live, cantată fie la pianina din frumoasa casă interbelică, fie la alte instrumente, însă întotdeauna acustice, cu influențe de jazz sau blues.

După un prim astfel de eveniment organizat în luna septembrie, clienții Luna Cafe & Bistro se vor putea bucura din nou de această experiență în seara zilei de 31 octombrie 2012, începând cu orele 21:00, o seară magică în care cina se va lua la lumina lumânărilor iar ambianța va fi asigurată de muzica live.

Pentru cei care își doresc un loc în care să se relaxeze și să se bucure de o masă delicioasă, pe durata unei întâlniri de afaceri sau la o ieșire cu prietenii, Luna Cafe & Bistro a creat și pachete speciale zilnice, care propun meniuri la prețuri fixe și includ preparatele deosebite ale localului.

În fiecare zi, Luna Cafe & Bistro propune pentru masa de prânz o nouă combinație de supă și fel principal sub numele de „Meniul Zilei” la numai 24 RON iar pentru seara, un mix dintre o gustare rafinată și un desert la 29 RON.

 “Am avut în vedere toate aceste detalii când am creat Luna Cafe & Bistro deoarece ne dorim să devină repede un loc de suflet pentru multe persoane în căutarea unui loc plin de povești și emoție, cu servicii și produse de calitate și în care în același timp să te simți ca acasă de fiecare dată ” a conchis Gabriela Epuraș.