Urări de sărbători, cunoscuţilor mei

Sărbători fericite tuturor celor pe care i-am cunoscut in 2011 dar și celor pe care doar s-a întâmplat să îi întâlnesc. Aș fi vrut să vă cunosc mai bine, dorința mea de aprofundare a individualităților umane este pe deplin stârnită de voi! Sunteți oameni speciali și nu cred ca avem nevoie de o zi anume din an ca să facem declarații de dragoste și de prietenie nemuritoare, insă acum găsesc un prilej care să nu pară rupt din vreo poveste amatoricească schițată doar pentru a vă impresiona.

Știu că oamenii pleacă din și revin mereu în viața mea atunci când mă gândesc la ei și de aceea îmi doresc să vă reîntâlnesc, să vă reinterpretez, mai profund, pentru că sper să fi învățat ceva nou, odată cu fiecare încrucișare de drumuri.

Celor care îmi sunteți prieteni apropiați vă mulțumesc pentru că existați și pentru că mă suportați pe deplin, fiindcă sunt o nebună!

Celor care mă admiră dar nu mi-au spus-o încă le sugerez să iasă din umbră și le voi mulțumi ulterior. Niciun alt sentiment de măgulire nu mă face mai devotată!

Celor pe care nu am reușit să îi cunosc încă, deși mi-am dorit, le cer iertare pentru că este posibil ca, prin modul meu de a fi și de a acționa să nu mă fi făcut bine înțeleasă. Poate anul viitor lucrurile se vor repara.

Celor pe care i-am privit ostil si față de care am avut atitudini jignitoare le cer îngăduință. Nu i-am perceput și regret, fiindcă pe unii dintre ei chiar aș fi vrut să îi păstrez lângă mine.

Celor de care m-am despărțit le promit că îmi este foarte dor.

Celor față de care nu am putut să mă apropii le doresc să îmi simtă căldura pe care le-o transmit printr-un gând scris. Poate că, prin mijlocirea unei noi voințe, vom topi zidurile ridicate doar ca să ne împotmolească forma unitară de comunicare…

Le mulțumesc oamenilor frumoși care m-au făcut să scriu sau să cânt despre ei. Nu le-am spus niciodată în mod direct că îmi sunt sursa de inspirație spre care îmi întind corpul secătuit, în căutare de energie.

Cât despre cei care, pur și simplu, nu mă plac, îi asigur că tot întâmplarea este de vină, și le urez un Crăciun al promisiunilor lipsite de cuvintele mele, fiindcă pot fi și o ființă rea atunci când disimulările, imaginea maltratată de modul obtuz de gândire și rolul social pe o scenă de luptă imaginară, mi-o cer.

Pentru voi,

aceeasi

Adelina