Urmatoarea colectie capsula de la H&M va fi semnata Alexander Wang

Alexander Wang este primul designer american care va colabora cu brand-ul H&M de cand au inceput aceste colectii de designer.

 

Alexander, in varsta de 30 de ani fiind de asemenea si cel mai tanar. Stella McCartneyKarl LagerfeldVersaceLanvinMargiela si Isabel Marant fiind o parte din celebrele nume care au colaborat cu H&M.

 

Anuntul a fost facut la o petrecere gazduita de Alexander Wang si H&M unde invitatii au avut cai de acces separate pentru fiecare brand, ajunsi inauntru si-au dat seama ca cele doua petreceri erau defapt una singura, anuntandu-se astfel marea colaborare. Alexander Wang si-a anuntat colaborarea cu H&M si pe instagram in urma cu cateva ore.

„Alexander Wang este una dintre cele mai importante voci din moda de azi”, a adăugat Margareta van den Bosch. „El înțelege exact ceea ce oamenii doresc să poarte și o face cu o energie și pasiune, asta e contagios. Ma simt incredibil sa colaborez cu el in acest an.”

Colecţia integrală va fi disponibilă începând cu 6 noiembrie 2014 în aproximativ 250 de magazine H&M selectate din întreaga lume, precum şi în  mediul online.

„Sunt onorat să mă număr printre designerii care au colaborat cu H&M”, a declarat Alexander Wang. „Munca alături de echipa H&M este un proces foarte interesant şi distractiv. Cei de la H&M au o viziune deschisă în ceea ce priveşte depăşirea limitelor şi stabilirea unei platforme pentru creativitate. Această colecţie va constitui o ocazie excelentă pentru un public mai larg de a descoperi elementele specifice brandului, dar şi stilului de viaţă Alexander Wang”, a adăugat acesta.

H&M a colaborat, începând cu 2004, cu designeri ca Stella McCartney, Viktor&Rolf, Lanvin, Versace, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Maison Martin Margiela, Isabel Marant, Marni, Comme de Garçons, Sonia Rykiel.