VANTO.ro – noua destinatie pentru shopping de calitate

VANTO.ro este noua destinație pentru shoppingul de calitate! Shop-ul online prezintă o gamă variată de dresuri și șosete pentru femeia modernă, activă, precum și ciorapi pentru cei mai exigenți și stilați bărbați. Produsele prezente pe site sunt de cea mai buna calitate, iar brandurile partenere garantează calitatea și sunt apreciate la nivel internațional.

DRERSURI BANDA ADEZIVA

Levante și RightLeft sunt două dintre brandurile din portofoliul VANTO și sunt apreciate de către doamnele și domnii din întreaga lume. Ambele sunt produse în Italia, țară care stabilește trendurile vestimentare și de unde pornesc inovațiile în acest domeniu.

“Suntem distribuitori exclusivi pentru Levante si RightLeft în România. Lucrăm cu aceste branduri de peste opt ani. Am analizat cerințele românilor și am observat că noi avem clienti foarte exigenti, care știu ce este calitatea și își doresc produse care îndeplinesc acest criteriu, dar totodata au și un preț accesibil. Magazinul online www.vanto.ro este rezultatul celor opt ani de existență pe piața din România și suntem convinsi că întrunește dorințele voastre in materie de dresuri și sosete!” declară Florentina Manescu – Director Executiv VANTO.ro

SOSETE LYCRA FEMEI

O doamna care știe ce este calitatea va purta întotdeauna un dres fin, cu lycra și foarte rezistent. De aceea, Levante este opțiunea ei principală, având în vedere calitatea, dar și prețul accesibil al produselor aparținând acestui brand. În plus, inovația și investițiile continue în tehnologie avansată, fac ca Levante să fie un brand apreciat la nivel internațional.

Un adevărat gentleman este conștient că un outfit nu este complet fără accesoriile care îl definesc și adaugă acea notă finală deosebită. RighLeft este brandul de șosete unde fiecare domn găsește ceva pe placul și stilul său. Fie că este conservator sau avantgardist, șosetele RighLeft vin într-o varietate impresionantă de culori și modele, astfel încat domnul își va regăsi cu siguranță stilul în produsele acestui brand. Calitatea garantată de RightLeft este ceea ce a convins bărbații din întreaga lume să devină clienți fideli!

 

Mai multe detalii despre VANTO sunt disponibile pe site www.vanto.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/vantoromania