Vedetele au sărbătorit alături de STEFANEL 2 ani de la deschiderea STEFANEL Concept Store

Ieri seară a avut loc aniversarea a doi ani de la lansarea STEFANEL Concept Store în București, celebrată printr-un cocktail party la care au participat numeroase vedete: Andreea Marin, Andreea Ibacka, Laura Cosoi, Cătălina Grama (Jojo), Anca Lungu (Rusu), Maria Radu, Mara, Ela Crăciun, Eli Roman (Realitatea TV), Dana Savuica, Dana Sota, Carmen Negoiță, Irina Mohora (TVR), Alexandra Popescu (Realitatea TV), Andrei Nourescu (Dolce Sport), Lora, Bianca Ioniță (Kanal D), Giulia Anghelescu, Ellie White, Vladimir Drăghia, Ana Morodan, Alina Tanasa & Diana Enciu, Ovidiu Mureșanu, Irina Markovits.

 Ana Morodan

La eveniment au participat și Eleonora Stefanel (Creative Director, STEFANEL) și Ambasadorul Italiei la București, Ecelența Sa Diego Brasioli.

 Eleonora Stefanel si Diego Brasioli Ambasadorul Italiei la Bucuresti

De asemenea, printre invitați s-au numărat numeroși fashion editori și jurnaliști de la titlurile importante ale revistelor de modă, precum și renumiți bloggeri de fashion.

 Diana Enciu si Alina Tanasa Absolutely Fabulous

Seara a fost marcată de discursurile Eleonorei Stefanel și Corneliei Nicolae (Country Manager, STEFANEL România), care au punctat faptul că, de mai bine de 20 de ani de când STEFANEL a intrat pe piața din România, se bucură de o clientelă cultivată, care apreciază frumosul, eleganța și rafinamentul. Iar în încheire a avut loc un moment artistic susținut de Lora.

Eleonora Stefanel si sotul ei

903858_454384004677506_740324170_o