Victoria Gallery aduce pe Calea Dorobantilor 12 shop-uri de moda, beauty si lifestyle

1

Victoria 46 este un multibrand high fashion unde se vor regăsi de acum înainte colecţiile Balmain, Jimmy Choo, Celine, Lanvin, Stella McCartney, Saint Laurent, Gianvito Rossi, Dsquared2 și Zadig&Voltaire.

De mai bine de 7 ani, AZAY – Furnizor Oficial Al Casei Regale a României – este  sinonimul eleganţei şi rafinamentului în Arta Cadourilor.

1

Brand iconic pentru jocul de polo,
La Martina excelează în producţia de echipamente profesionale, dar şi în registrul casual.

1

De peste 60 de ani, Wolford produce dresuri care se remarcă prin calitate si comfort. Acestora li s-au adăugat încă trei categorii de produse: lenjerie, îmbrăcăminte şi accesorii.

1

Laura8 se adresează femeii moderne care îşi doreşte să se facă remarcată în orice moment al zilei. Lucrate manual, accesoriile Laura8 sunt o veritabilă expresie a feminităţii şi a rafinamentului.

1

River Woods este un  label de îmbrăcăminte casual ce reflectă spriritul de viaţă Nord American, într-o abordare contemporană.

1

Pierre Jack Canobbio a lansat brandul Jai Dam ca o expresie a magiei orientale. Brăţările sale au devenit talismane pentru vedetele din întreaga lumea. 

1

Paisi este o nouă marcă de blănuri de lux ce propune haine, etole sau cape rafinate ce reinterpretează versatil eleganţa din zilele urbane sau strălucirea nopţilor cosmopolite.

1

Agent Provocateur este un label de lenjerie care pune în centrul său puterea feminină. Piesele pline de imaginație și senzualitate sunt un must în șifonierul femeii actuale.

1

G-Fashion este un boutique multibrand cu o selecţie de piese ready-to-wear şi pantofi Miu Miu şi Cesare Paciotti, dar şi must have-uri Celine sau Givenchy.

1

Noul salon Anastasia Beverly Hills din Dorobanţi oferă clientelor sale, adiacent faimoasei tehnici de modelare a sprâncenelor, servicii de coafat, manichiură, pedichiură şi cosmetică.

1

Laduree este cel mai nou shop de patiserie de lux din Capitală. Faimoasele macarons își au locul printre cele mai rafinate sortimente de ciocolată și dulcețuri alese.

1

Contact Victoria Gallery: 0728.106.068
Programări Anastasia Beverly Hills: 0754.974.987
www.anastasiasoare.ro
Comenzi Laduree: 0755.747.325

Calea Dorobanţilor 126-130