Vintage Bijoux în Vintage Pub!

Cel mai strălucitor Târg de fashion, handmade şi accesorii vintage din Centrul Vechi!

Vintage Pub este gazda celui mai strălucitor târg de fashion al verii! Vino pe 9 şi 10 iunie la Vintage Bijoux şi simte-te în centrul atenţiei! Chiar dacă nu eşti o fashion victim şi îţi place doar să îţi testezi imaginaţia cu tot felul de ţinute care mai de care mai colorate, mai nonconformiste, aici este târgul tău de socializare! Invită-ţi prietenele, fii cool, fii aşa cum vrei!

La Vintage Bijoux vă dăm întâlnire între orele 12:00 – 19:00 pentru a socializa, pentru  a face shopping, pentru a vedea ce haine mai putem strecura în garderoba de vară, la preţuri accesibile. Puteţi admira cele mai originale creaţii ale designerilor autohtoni şi bineînţeles o mulţime de accesorii unice ale colecţionarilor de piese vintage.

Vă puteţi răsfăţa în voie printre standurile din Vintage Pub (str. Smârdan nr.43), puteţi proba bijuterii, genţi, pălării şi cele mai hot creaţii vestimentare – rochii, fuste, bluze sau  încălţăminte.

Vă răsplătim cu premii sau cadouri oferite de partenerii noştri  în cadrul tombolei “ Special Vintage Gifts” iar după o repriză de shopping vă puteţi relaxa pe tearsa Vintage Pub cu un cocktail preparat special cu ocazia târgului “Vintage Bijoux”.

 Intrarea este liberă!

Târgul va fi deschis sâmbătă şi duminică ( 9-10 iunie) în intervalul orar: 12:00 – 19:00. Aşteptam LIKE-urile voastre pe pagina noastră de facebook: www.facebook/vintage-bijoux.

VINTAGE PUB vă aşteaptă în Centrul Vechi – Str. Smârdan, nr. 43. În fiecare seară distracţia e Vintage. Muzica live. Cei mai buni MC şi DJ din Centrul Vechi. Concursuri şi multe premii.

Mai multe detalii: thevintagepub.ro