Vita Grapes, siropul natural antioxidant care întăreşte imunitatea organismului tău!

Infecţiile repetate şi reacţiile alergice frecvente pot fi semnele unui sistem natural de apărare fragil. În caz de dezechilibru imunitar apar şi simptome precum oboseala cronică, lipsa de concentrare şi tulburările afective precum depresia. De-a lungul vieţii, capacitatea de apărare a sistemului nostru imunitar variază.

Pentru a fortifica imunitatea se poate interveni cu vaccinuri care forţează organismul să producă anticorpi împotriva unor agenţi patogeni şi cu tratamente care previn scăderile imunitare. În egală măsură, sunt recomandate schimbarea stilului de viaţă şi a dietei, dar şi administrarea de produse naturale menite să fortifice organismul nostru.

Vita Grapes este un sirop natural antioxidant produs din extracte de seminţe şi pieliţă de struguri, principala sursă de resveratrol, substanţă cu efecte benefice în menţinerea şi întărirea sănătăţii organismului nostru.

Strugurii, prin compoziţia bogată în antioxidanţi, sunt soluţia pentru o sănătate de fier!

Resveratrolul este un antioxidant conţinut cu precădere de strugurii roşii – atât în fruct cât şi în coajă, ce are un efect mult mai puternic chiar decât unele vitamine sau decât beta-carotenul, atunci când vine vorba despre întărirea organismului şi lupta împotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanți cunoscuți până în momentul de față. Potrivit statisticilor, resveratrolul, este de 4-5 ori mai puternic decât beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decât Vitamina C.

Resveratrolul se găseşte, printre altele, în vinul roşu, în afine şi în mure.

Resveratrolul, un antioxidant natural

Concentraţia de resveratrol nu este egală la acelaşi sortiment de struguri. Conţinutul de resveratrol diferă în funcţie de locul unde strugurii au fost crescuţi – zonă cu climat rece sau zonă cu climat cald, dar şi de folosirea pesticidelor – fructele organice conţin mai mult resveratrol.

Expunerea fructelor la o sursă de căldură duce la reducerea drastică a conţinutului de resveratrol.

Nu îndepărtaţi coaja fructelor! Aceasta conţine cea mai mare cantitate de resveratrol.

Un pahar de vin roşu pe zi este o sursă ideală de resveratrol. Dacă nu sunteţi consumatori de vin roşu, puteţi încerca să beţi un pahar cu suc natural de struguri.

Produsele naturale cu conţinut de resveratrol, sursa ta de sănătate!

Cu toate acestea, trebuie să înţelegeţi că, pentru a beneficia de efectele resveratrolului, consumul de alimente bogate în resveratrol nu este suficient.

Suplimentele alimentare pe bază de resveratrol sunt indicate atât pentru copii cât şi pentru adulţi, ele având indicaţii terapeutice multiple.

Gama de produse pe bază de struguri

Gama Vita Grapes, produsă de Ropharma, conţine produse pe bază de resveratrol, atât sub formă de sirop cât şi de capsule: Vita Grapes Sirop, Vita Grapes capsule şi Vita Grapes Fier.

1. Vita Grapes Sirop – indicat în tratamentul bolilor cardiace

Vita Grapes Sirop este un antioxidant fabricat din extracte de seminţe şi pieliţă de struguri, sursa principală de resveratrol. Aceste extracte, din seminţe şi pieliţa de struguri, sunt benefice în „stresul oxidativ” al celulelor.

Vita Grapes Sirop are indicaţii multiple, de la profilaxia şi tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afecţiuni alergice şi inflamatorii, la anemii, obezitate şi infecţii virale. De asemenea, resveratrolul conţinut de acest sirop ajuta la scăderea colesterolului, la întărirea imunităţii şi la îmbunătăţirea vederii

Siropul pe bază de extract de struguri se administrează de trei ori pe zi, câte 1-2 linguriţe.

2.Vita Grapes capsule – indicate diabeticilor

Capsulele de Vită Grapes sunt indicate diabeticilor, deoarece nu conţin zahăr, ajută la scăderea nivelului glucozei din sânge prin creşterea răspunsului organismului la insulina şi contribuţia în tratamentul retinopatiei diabetice.

„Vita Grapes sub formă de capsule compensează efectul surplusului caloric, ajută în curele de slăbire, scade nivelul colesterolului rău şi întăreşte imunitatea”, a explicat medicul naturopat Cristina Bogdan.

3.Vita Grapes Fier – ideal în perioada de creştere a copilului

Vita Grapes cu Fier este ideal pentru copii, mai ales pentru cei aflaţi în perioada de creştere, deoarece susţine dezvoltarea armonioasă, creşte capacitatea de memorie şi concentrare şi are efect energizant. În plus, produsul, datorită conţinutului de fier, ajută şi în tratarea anemiei feriprive.

Vita Grapes cu Fier se află sub formă de sirop, administrându-se de trei ori pe zi, cu 20 de minute înainte de masă.