Vitamine pentru ten de la Skeyndor

Nu putem să evităm trecerea timpului, iar pe măsură ce anii trec, celulele pielii își încetinesc funcționarea.

Regenerarea celulelor se efectuează mai încet, iar oxidarea începe să cauzeze probleme la nivelul pielii: uscare excesivă, apariția ridurilor, lipsa elasticității, lipsa strălucirii sau apariția petelor.

 

Vitamina C este unul dintre cele mai valoroase ingrediente în dermatologie, datorită multiplelor beneficii pe care le oferă pielii. Nu numai că este cel mai puternic antioxidant pe care îl cunoaștem, dar stimulează metabolismul pielii și formarea de colagen nou.

Specialiștii în cercetare de la Skeyndor au găsit o nouă forma de a păstra concentratul de vitamina C pură cât mai mult timp încapsulat în produsele Power C +,  atât în cele pentru acasă cât și în tratamentul din cabină, motiv pentru care astăzi relansăm această gamă, bogată în antioxidanți.

Ce concentrație de vitamina C au produsele Skyendor? Cele destinate folosirii acasă au 7,5% în timp ce tratamentul din salon poate avea o concentrație de până la 15% de vitamina C pură, ceea ce transformă tratamentul în cabina într-unul cu rezultate spectaculoase.

 

Printre ingrediente regăsim și extractul de rodie, în concentrație de până la 6%, pentru tratamentul profesional.  Gama pentru acasă conține produse dedicate oricărei vârste și separate pentru doua tipuri de ten: uscat și mixt.

Crema energizantă de zi (194 lei)  tratamentul contur pentru ochi (129 lei) și concentratul cu 7,5% vitamina C (56 lei)  oferă rezultate excepționale în ceea ce privește sporirea luminozității pielii, efect antioxidant și de strălucire, cu 92% mai vizibile după 15 zile de utilizare.