Viteza de uscare a parului: 120 km/h – noul uscator profesional de la Philips

Philips lansează, pentru prima dată în România, două produse profesionale pentru îngrijirea părului, cu care obţii rapid, în propriul cămin, stilul dorit, fără a compromite sănătatea firelor de păr. Noul uscător profesional de păr Philips HPS920 a fost creat special pentru o putere mare de uscare, în timp ce protejează părul împotriva supraîncălzirii. Noua placă profesională de păr Philips HPS930 te ajută să îţi îndrepţi părul mai repede şi mai uşor, având plăci acoperite cu titan, extrem de rezistente, care transferă rapid căldura şi scad riscul de deteriorare a podoabei capilare.

uscator profesional de par Philips HPS920_lifestyle picture 1

Performanţă şi coafare excelentă cu noul uscător profesional de păr Philips HPS920

Noul uscător profesional de păr Philips HPS920 vine cu o inovatoare duză îngustă Style & Protect care împiedică supraîncălzirea părului şi păstrează în acelaşi timp performanţa de coafare excelentă. În timpul coafării sau al uscării, duza se apropie de obicei foarte mult de păr. Duza Style&Protect forțează deschiderea clapetei când părul se încălzește prea mult, dizolvând căldura excesivă astfel încât părul să fie protejat şi să nu se deterioreze prin supraîncălzire.

uscator profesional de par Philips HPS920_lifestyle picture 4

Obţinerea de rezultate perfecte de coafare este posibilă chiar şi fără temperaturi ridicate cu ajutorul tehnologiei ThermoProtect. Aceasta oferă protecţie împotriva supraîncălzirii, având cea mai adecvată temperatură de uscare pentru părul tău.

Părul tău va fi neted şi strălucitor după uscarea cu noul Philips HPS920. Uscătorul profesional de păr preîntâmpină electrizarea părului, prin uscare anti-statică, obţinută prin tratament cu ioni negativi.

Ai parte de mai multă îngrijire şi cu ajutorul tehnologiei pe bază de ceramică, aceasta furnizând căldură cu infraroşu, care ajută împotriva uscării excesive a părului. Tocmai pentru ca tu să ai parte de o coafură perfectă, care să atragă toate privirile, uscătorul profesional de păr Philips HPS920 furnizează şi un flux de aer rece pentru fixarea coafurii, are viteza de uscare de 120 km/h pentru a usca rapid părul şi vine cu două duze subţiri de coafare (6 mm și 8 mm).

Caracteristicile care fac dintr-un uscător de păr unul profesional sunt motoarele AC (curent alternativ), de lungă durată, mai puternice, dar și mai grele; cablul lung de alimentare de 3 m; suflu de aer rece, care fixază coafura; duzele subțiri sunt tipice pentru un styling și periere ușoară.

placa profesionala de par Philips HPS930_lifestyle picture 3

Îndreptare profesională rapidă, fără deteriorare

Cu noua placă profesională de păr Philips HPS930 poţi obţine rezultate profesionale, când vine vorba de îndreptarea părului, fără grija unei programări la salonul de coafură.

Acum ai parte de tehnologia folosită de specialişti chiar la tine acasă. Plăcile din titan ale noului Philips HPS930 îţi oferă o îndreptare mai rapidă şi mai uşoară a părului, oferind un transfer rapid de căldură. Mai mult, titanul ajută la reducerea frecării, părul tău fiind astfel protejat împotriva deteriorării. Noua placă profesională de păr de la Philips are plăci flexibile, care se mişcă atunci când aplici prea multă presiune în timpul îndreptării. Astfel, părul tău nu se va rupe.

placa profesionala de par Philips HPS930_product picture

Timpul de încălzire scurt, de doar 10 secunde, şi lungimea plăcilor de 110 mm, asemănătoare produselor profesionale folosite în saloanele de profil, te ajută să ai parte de o îndreptare rapidă şi uşoară.

Noua placă profesională de îndreptat părul Philips HPS930 menţine temperatura la un nivel constant, evitând formarea punctelor fierbinți. Mulţumită încălzitorului său de înaltă performanţă, acesta permite îndreptarea părului la o temperatură care îl protejează cel mai bine, obţinând uşor stilul pe care îl doreşti. În plus, termini mai repede de coafat întrucât ai nevoie de mai puţine mişcări pentru îndreptarea părului.

Ai grijă de părul tău chiar şi atunci când îl îndrepţi! Noul Philips HPS930 îi oferă părului tău un plus de îngrijire cu ajutorul tratamentului cu ioni negativi care elimină electricitatea statică şi netezeşte cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia.

Ambele produse vin cu o garanţie de 5 ani.

Preţuri produse:

Noul uscător profesional de păr Philips HPS920: 397 lei

Noua placă profesională de păr Philips HPS930: 397 lei