weRomania – accesoriile must-have, inspirate de traditie

weRomania prezinta o serie de huse inspirate din simbolurile si motivele traditionale romanesti, ce sunt disponibile pentru iPhone 6 si iPhone 6S. Cu un design deosebit, produsele reprezinta atat un accesoriu util, cat si o nevoie tot mai mare de autenticitate si creativitate.

Tara noastra impresioneaza prin povestile scrise de sute de ani, prin frumusetea locurilor salbatice si prin caldura oamenilor. Astfel, weRomania isi propune sa contribuie la modelarea unei noi imagini a tarii, oferind o poarta de acces spre valorile cu adevarat importante.

Traditia reprezinta si a reprezentat intotdeauna o adevarata sursa de inspiratie pentru tot ceea ce ne inconjoara, dar astazi suntem din ce in ce mai afectati de ritmul trepidant al vietii cotidiene, uitand cat de importante sunt radacinile. Produsele weRomania sunt dedicate clientilor care iubesc inspiratia traditionala, dar care sunt deschisi la descoperirea si cunoasterea altor culturi.

weRomania reprezinta dorinta romanilor de a apartine unei comunitati, de a fi in mijlocul familiei si a prietenilor, aratand in acelasi timp si latura lor primitoare. Poate ca cel mai important este sa intelegem ca “noi” reprezinta mai bine poporul si cultura romana decat “eu”. Lucrurile cu adevarat insemnate ce au fost construite de-a lungul istoriei noastre sunt rezultatul unui efort colectiv.

12508795_203031316710017_9095109243919978427_n

In acest moment, produsele weRomania sunt disponibile pentru modelele de telefon iPhone 6 si iPhone 6S, materialele fiind plastic sau silicon. De asemenea, exista doua tipuri de design inspirat din cele mai frumoase zone ale tarii, Muscel si Bucovina. Pe viitor, weRomania isi propune sa creeze mai multe tipuri de design, husele urmand sa fie disponbile si pentru alte modele de smartphone, mentinand in acelasi timp un standard ridicat de calitate al produselor.

Husele weRomania se pot comanda pe pagina de Facebook weRomania – https://www.facebook.com/weRomaniastore/ dar si online pe site-urile http://www.msm-shop.ro/ sau http://www.emag.ro/ . De asemenea, se gasesc si in magazinul My Romanian Store de pe strada Episcopiei nr. 6, din Bucuresti. In urmatoarea perioada, produsele vor fi disponibile in magazine cheie din intrega tara.

12347801_204390279907454_26554363732336338_n– noi suntem Romania!

Aparitia weRomania

Brandul weRomania a fost infiintat la sfarsitul anului 2015 si comercializeaza accesorii contemporane din materiale de inalta calitate, cu design special, aducand in atentia publicului larg frumusetea si unicitatea motivelor traditionale romanesti.

Prin produsele sale, brandul isi propune sa construiasca o punte de legatura intre elementele inedite ale culturii noastre  si oamenii care traiesc o viata citadina intensa, straini doritori sa ne cunoasca sau persoane ce isi doresc accesorii utile, cu design deosebit romanesc.

Fiind student la Master of Business Administration (MBA) intr-una dintre cele mai mari metropole ale lumii, Shanghai, fondatorul brandului weRomania isi propune sa foloseasca toate cunostintele acumulate in acest program de studiu pentru a crea o imagine diferita a Romaniei.