#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY a continuat cu selecția exclusivă de branduri Sport|Couture

#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY a continuat cu selecția exclusivă de branduri Sport|Couture din noul sezon toamnă/iarnă 2019!

Marți, 12 noiembrie, conceptul Băneasa Xclusive a continuat prin prezentarea unei selecții de piese pentru toamnă/iarnă 2019 propuse de brandurile momentului, în cadrul magazinului multibrand Sport|Couture, prezent exclusiv în Baneasa Shopping City! În acordurile pieselor lui Mark Stam, cei peste 60 de invitați s-au bucurat de cadrul exclusivist și au experimentat destinația absolută pentru cadoul ideal!

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit deja sinonim cu Băneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

La Sport|Couture, sezonul toamnă/iarnă 2019 este dominat de trendul streetwear, în care branduri precum Burberry, Yves Salomon sau Madeleine Thompson prezintă piese casual în variante elevate, folosind texturi luxuriante de mătase fină, cașmir și blană naturală, pentru a obtine look-uri sofisticate într-o estetică foarte modernă. Accentele metalice sunt mereu prezente în sezonul rece, în anticiparea perioadei festive, iar Zadig&Voltaire, Marc Jacobs și Red Valentino nu dezamagesc în acest sens: aplicații cu ștrasuri, materiale sclipitoare sau paiete detaliază rochii și costume foarte versatile, perfecte pentru petrecerile de sezon. Segmentul masculin nu este dezavantajat, avand o varietate amplă de branduri precum Burberry, Zegna, Paul Smith, Just Cavalli, Tod’s și multe altele, prezentând colecții pentru tânărul modern, dar și pentru bărbatul stilat, într-un mix upper casual.

Despre Băneasa Shopping City și Băneasa Xclusive

Băneasa Xclusive este conceptul Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City reunind – lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre Sport|Couture

Sport|Couture s-a remarcat încă de la inceput ca având un mix original de branduri și o estetică modernă, atât arhitecturală, cât si prin colecțiile propuse. Fiind o destinație ideală pentru cumpărături, Sport|Couture este locul în care vei gasi întotdeuna piese de designer, colaborări streetwear sau cele mai hot trenduri ale momentului. Sport|Couture este o destinație și în piața premium de denim, cu branduri precum Rag&Bone, Oneteaspoon și Mother Denim, apreciate în întreaga lume de către pasionați de fashion și celebrități deopotrivă.

La Sport|Couture se pot regăsi branduri precum: Burberry, Tod’s, Paul Smith, Marc Jacobs, Just Cavalli, Red Valentino, See by Chloe, Opening Ceremony, Michael Kors, Y-3, Zegna, Mother Denim, Oneteaspoon, Rag&Bone, La Martina, Diesel, Yves Salomon, Madeleine Thompson, Tory Burch, Adidas by Stella Mccartney și multe altele.