ZiP UP aduce în România cele mai ușoare valize

zipup_1

Înainte de a pleca în orice voiaj, fă o vizită la ZiP UP. Și asta pentru că toate drumurile duc la cel mai nou concept store din București, de unde poți să-ți alegi valiza ideală. Indiferent de destinație, găsești aici trolere ultralejere, rucsacuri cu poveste, genți șic, dar și accesorii utile. Iar dacă vrei să te numeri printre călătorii care dețin cea mai ușoară valiză tot la ZiP UP trebuie să ajungi. Este vorba despre un troler de calitate germană din portofoliul cunoscutului brand Stratic, cu o tradiție de aproape 70 de ani. Robustă, ultralejeră și cu un preț competitiv, geanta este premiată pentru cel mai înalt nivel al calității designului, în 2011. Orice geantă Stratic este făcută să reziste 50 de km, potrivit testelor riguroase realizate în fabrică.

O geantă pentru fiecare călătorie

zipup_2

În magazinul ZiP UP din Promenada Mall, nivel -1, descoperi genți Stratic în culori și dimensiuni diferite. Fetele se vor îndrăgosti pe loc de colecția brandului nemțesc botezată Soft Shell. Trolerele au un imprimeu vesel și elegant cu baloane de aer cald. Iar cei care pleacă des în călătorii de afaceri vor aprecia, pe lângă design, și funcționalitatea valizelor prevăzute cu un buzunar special pentru laptop.

În magazinul ZiP UP găsești și rucsacuri minunate, ghiozdane pentru școala, genți pentru echipamentul sportiv, ori genți de laptop de la branduri consacrate precum Replay, Franklin & Marshall, Paul Frank, Esperos, Accessorize, Converse, New Balance. De pe rafturi nu lipsesc nici husele pentru ipad, agendele și penarele.

Toate colecțiile din concept store vor fi disponibile în curând și online pe www.zipup.ro