3 pași pentru un ten sănatos

Pentru un ten perfect și sănătos, măștile din ingrediente naturale sunt cele mai indicate asigurând tenului nutriția de care are nevoie. Mai mult de atât, aceste metode te pot scapa de niste cheltuieli in plus fiindcă găsești în propria bucătărie ingredientele necesare, iar dacă îți chemi și prietenele, poate deveni un moment distractiv.

Pasul 1

Infuzia cu mușetel. Mușețelul este o plantă ce are propietăți de calmare a tenului. Astfel, orice iritație sau pată nedorită vor dispărea imediat , iar tenul va fi pregătit pentru pasul următor.

Pasul 2

Scrub din zahar brun. Scrub-ul din zahar brun este o cale minunată de a îndepărta celulele moarte ale pielii, de a  imbunătăți circulația sangelui si poate fi folosit și în zonele mai sensibile. Mai mult decât atât, acesta nu lasa urme si conferă un aspect stralucitor pielii.

Pasul 3

Miere , ou și lamaie.  Combinația perfectă pentru a căpăta stralucire, hidratare și o piele fara imperfecțiuni. Ai nevoie de un sfert de lămaie , un ou si o ligura de miere. Oul, zeama de  lamăie si mierea se amestecă intr-un bol pana se obține o pastă, se aplica apoi cu ajutorul unei pensule si se lasă să acționeze 20- 30 de minute dupa care se clătește cu apă din abundență.

Este indicat să repeți procesul de doua ori pe săptamană pentru efecte vizibile. Se potrivește oricărui tip de ten si nu necesită mult timp de preparare.

Andreea Ardeleanu