Profesionistul zilei: Mihaela Nicola

Când vorbim despre cele mai importante, puternice și de succes femei de business din România, nu trebuie să uitam un nume important: Mihaela Nicola. Ea este CEO al grupului de comunicare The Group. Cu un zâmbet mereu pe buze, Mihaela este una dintre persoanele care au făcut carieră în domeniul comunicării, mai ales în PR.

Nicola și-a început activitatea profesională în 1991 la agenția de publicitate Grafitti BBDO, pentru ca trei ani mai tarziu să se afle la conducerea grupului Ogilvy până în 2004. Alături de o altă persoană remarcabilă în domeniu,  Zoltan Szigeti, în februarie 2005 fondează propriul grup de comunicare, pe care îl conduce cu succes în prezent.

Mihaela Nicola susține cu tărie că trăim în epoca PR-ului. „PR-ul este ceea ce ne-a învățat societatea și comunitatea umană să dezvoltăm”, considera ea. „Toata lumea face PR, cu toții știm că dincolo de orice, prima impresie contează. Munca mea se împarte între advertising și PR, iar acesta din urma îmi acoperă aproape 80% din timp”.

Ionela Văcaru