Blumarine baby acum și în România

 Blumarine baby reprezinta universul romantic,  rafinat, subestimat si visator al firmei Blumarine in lumea minunata a bebelusilor. O colectie ce nu face abstractie de materiale rafinate si de cea mai inalta calitate, de atentie detaliilor si de eleganta. Blumarine Baby s-a gandit la intregul dressing pentru bebelusul ce urmeaza sa vina, sa fie intampinat inainte de nastere cu o serie de accesorii indispensabile trusoului:prosop clinic, geanta cu schimburi, un set de 2 piese, bavetele si pernute mici in diverse marimi inclusiv cele in forma de inima.

De asemenea Blumarine Baby ofera si paturi mici pentru  plimbarile cu caruciorul, tricotaje de o frumusete pura fabricate cu grija si cunoastere superioara din partea atelierelor noastre de artizanat, reprezentand excelanta „Made in Italy” de a lungul lumii. Momente de sarbatoare,venirea copilului este o festivitate pt toti.

Pentru ceremonie, botez sau alte momente de o eleganta majora ,piesa centrala este una de lux din colectia Linea Farfallina, cu dantela impodobita cu cristale Swarovski, de un glamour delicat pt momentele de maxima bucurie ,fabricate in totalitate in Italia; sunt ideile cadoului perfect. Detalii marunte/importante;colectia include un patut cu bara de protectie ,separat de setul detasabil de 4 piese. Intreaga colectie este realizata in totalitate in Italia,excelenta etichetei „Made in Italy”de a lungul lumii. Blumarine Baby pentru  inceputul aventurii vietii.

Blumarine Baby si Blumarine Home se afla acum si in Romania, le puteti gasi pe  www. accesoriipentrucopii.ro