Ferlidona, o nouă gamă dedicată femeii, care include teste diagnostic și acid folic cu vitamine

Actavis a introdus pe piata romaneasca o gamă nouă dedicată femeilor care au grijă de sănătatea lor. Dispozitivele medicale şi suplimentele alimentare vin în ajutorul femeilor care doresc să depisteze la timp apariţia unor afecţiuni în sfera genitală şi a celor care planifică mai curând sau mai târziu o sarcină.

 FerlidonaFrauengesundheitvonActavis

 

Frumusețea vine din interior iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității. Produsele din gama Ferlidona sunt destinate femeilor care au grijă de ele, care își doresc o familie și vor să fie informate cu privire la sănătatea lor” a declarat Laura Dan – OTC Manager Actavis.

O sarcină presupune mai multe etape, iar pentru fiecare dintre ele, Ferlidona rămâne un partener de încredere.

Prima etapa este planificarea iar Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

Apoi este indicat Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. DAcest test depistează prezenţa gonadotropinei corionice specifică sarcinii chiar şi la valori foarte mici ale acesteia (20mUI/ml), cu o exactitate >99%.

Sarcina înseamnă formare de organe și țesuturi noi și un volum circulator mai mare. Pentru a acoperi aceste procese complexe, corpul are nevoie de o cantitate suficientă de nutrienți alimentari bine echilibrați dar și de vitamine și minerale esențiale dezvoltării normale a organismului.

Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necesitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nu conţine gluten sau lactoză.

Infecțiile tractului urinar sunt foarte des întâlnite, în special la femei, jumătate dintre ele având cel puțin un episod de-a lungul vieții. Diagnosticul se pune de obicei clinic, pe baza simptomelor si semnelor si este confirmat prin analiza urinei.

Ferlidona aduce pe piata testul tip banda, special conceput pentru a identifica acasa prezenta in urina a  proteinelor, leucocitelor si nitritilor. Prezenta acestora in urina poate anunta o infectie urinara, desi pot exista si alte cauze ale prezentei lor in urina. Beneficiile analizei tip banda constau in usurinta utilizarii si rapiditatea obtinerii rezultatelor (in decurs de 5-10 secunde), precum si obtinerea rapida a unui semnal de alarma care ne indruma catre medic pentru precizarea cauzei infectiei si prescrierea tratamentului specific.

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar asigură o identificare calitativă a unei posibile infecţii urinare prin detectarea în urină a prezenţei proteinelor, nitriţilor şi leucocitelor. Rezultatele testării au demonstrat un diagnostic cu sensibilitate şi specificitate de 100%.

Vaginoza bacteriana este infectia vaginala cea mai des intalnita. Cu siguranta, pana in prezent, oricare dintre femei s-a confruntat cu aceasta, fie si doar o data. Cea mai familiara reactie pe care aceasta o cauzeaza este secretia vaginala anormala, de regula cele mai afectate fiind femeile ce au atins varsta reproductiva sau cele la menopauza.

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.