Mr Pich, alegerea cool pentru copiii ce iubesc moda

Iti doresti sa cresti un copil sigur pe sine, increzator, care sa se simta bine cu el insusi si confortabil in fiecare zi, deoarece stii ca numai astfel va fi adultul de care vei fi mandra in anii ce urmeaza. Hainele sunt o prelungire a personalitatii, de aceea, trebuie alese cu grija, pentru ca adultul de maine se construieste de azi. Nu prin orice fel de haine, ci oferindu-i celui mic variante care sa-l ajute sa-si contureze stilul care i se potriveste. Mr. Pich  ofera o experienta unica, sustinand si respectand dificila misiune a mamelor printr-o selectie atenta de haine urban-chic care se adapteaza pe personalitatea unica a fiecarui copil. Printr-un raport corect calitate-pret, design chic si material premium, Mr. Pich pune in hainele si accesoriile sale intreaga dragoste a parintilor pentru copii, oferind astfel tinute ce aduc numai bucurie si scriu povesti de neuitat.

Jacheta Flash Navy-1

Copiii au o personalitate puternica si merita lasati sa si-o dezvolte natural si in armonie cu societatea actuala, tocmai de aceea la Mr. Pich vei gasi ultimele tendinte in fashion ale celor mai mari brand-uri din lume, ce raspund celor mai exigente cerinte, deopotriva ale celor mici, cat si ale celor mari.

Rochita Frill-1

Pentru un look romantic, boem, amintind parca de Parisul lui Edith Piaf, rochita Frill este o optiune inspirata pentru micile domnisoare ce vor sa deschida sezonul de primavara intr-un stil chic si confortabil. Si pentru ca in casa se petrece cate o drama la fiecare deschidere a dressing-ului, rochia Drama Queen va multumi pana si cea mai pretentioasa si exigenta ”regina”.

Rochita Drama Queen-1

Accesorizata cu o pereche de balerini sau ghetute va garanta o aparitie ce nu va fi trecuta cu vederea. Iar daca iti doresti ca toate visurile ei sa prinda aripi, poti incepe cu Wings Star, outfit-ul ce ii va da incredere ca orice este posibil.

Rochita Wings Star-1

In ceea ce-i priveste pe supereroii din viata ta, jacheta Who`s bad este perfecta pentru o intrare spectaculoasa la orice petrecere, in timp ce avand pe umeri Flash Navy, orasul va fi cu siguranta al sau.

Jacheta Who's Bad-1

Accesorii precum sapca Love, capa Bat Top, caciula Pompom fac din Mr. Pich alegerea perfecta  pentru cei mai mici fashion influencers din oras. Haine, incaltaminte si alte accesorii create dupa ultimele tendinte si standarde internationale ce vorbesc despre frumusete, puritate si inocenta anticipand capitolele de succes din viitor, acesta este Mr. Pich, brand-ul sincer al copiilor ce pasesc increzatori in lumea adultilor.