A skin to love by Skinmed Clinic

Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie, Laserterapii și Dermatoestetică, a lansat la începutul acestei săptămâni seria evenimentelor speciale „A skin to love”. Cu un concept aparte, care îmbină știința și arta într-un mod armonios, evenimentele își propun construirea unei comunități iubitoare de frumos atât la propriu, cât și la figurat.

1

Evenimentul de lansare a reprezentat o portavoce a valorilor ce reunesc echipa de medici specialiști Skinmed Clinic: respect, pasiune, devotament, profesionalism. Pornind de la Îndrăgostiții lui Magritte și ajungând la celebrul film al lui Pedro Almodovar, „The Skin I live in”, cadrul artistic propus invitaților a fost un excelent instrument de a sublinia mesajul serii: pielea este prima și ultima haină care ne îmbracă. De aceea, trebuie să îi acordăm atenția necesară și să contribuim la educarea societății în acest sens. Dincolo de frumusețea epidermică, se ascunde profunda nevoie de a fi sănătoși.

2

„În primul rând, ca femeie, iar în al doilea rând, ca medic, cred cu tărie că frumusețea înseamnă sănătate. Zilnic mă lovesc de situații din cele mai variate: de la afecțiuni ale pielii pe care le putem trata cu ușurință dacă sunt descoperite din timp, până la cazuri grave ce demonstrează că prevenția este primul aliat în lupta împotriva cancerului de piele. În continuare oamenii sunt reticenți în a merge la doctor, motiv pentru care mi-am dorit să găsim un limbaj comun prin care să ne apropiem de public. Arta înseamnă frumos. Iar frumusețea înseamnă știință” a afirmat în cadrul serii Dr. Amalia Anghel.

43.1

Invitații la eveniment s-au putut bucura de sfaturile specialiștilor, precum și de surprizele oferite de partenerul principal, Avene. De la îngrijire până la machiaj, perfecțiunea a căpătat o nouă definiție: „A skin to love”.