Accepta provocarea pentru o viata activa!

Peste 100 de cicliști au dat startul sâmbătă celui mai mare desen pe GPS din România, parcurs cu bicicleta, ca parte a inițiativei Ciuc® Radler România Activă.

Ciuc Radler Romania Activa (3) Ciuc Radler Romania Activa (5) Ciuc Radler Romania Activa (2)

Echipa de cicliști, care va parcurge timp de o lună o distanță record de 2.500 de km, trecând prin 383 de localități, a fost însoțită la start de către iubitori ai sportului pe două roți, care au pedalat, la rândul lor, 60 de km pe șoselele din nordul Bucureștiului.

Sub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, campionul paralimpic Eduard Carol Novak s-a alăturat pasionaților de ciclism și a pedalat 60 de km. Vedete, printre care Dana Rogoz, au luat și ele parte la startul celui mai ambițios proiect de ciclism din ultimii ani.

Pe parcursul celor 2.500 de km, echipa de cicliști va trasa pe GPS conturul unei lămâi, ingredient principal al Ciuc® Natur Radler. Traseul va atinge atât zone urbane, precum Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care vor testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

“Campania <<Ciuc Radler România Activă>> duce pasiunea iubitorilor sportului pe două roți la un nou nivel și îi provoacă să parcurgă, cu bicicleta, un traseu care se va transforma în cel mai mare desen pe GPS, în România. Inițiativa vine ca un pas firesc al asocierii între Ciuc Natur Radler și stilul de viață activ, promovat de marcă prin platforma curentă de comunicare <<Trăiește activ>>. Astfel, toți cei care se bucură de acest stil de viață pot transforma mersul cu bicicleta într-o experiență remarcabilă”, declară Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN România.

Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS în cadrul inițiativei “Ciuc Radler România Activă” va putea fi urmărit în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Suporterii din toată țara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc® Natur Radler le va oferi premii constând în biciclete.

Cei care vor îndrăzni să accepte provocarea pentru o viață activă se vor putea alătura grupului de cicliști pe parcursul trasării celui mai mare desen prin GPS din România, efectuat în întregime cu bicicleta, prin înscriere pe https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

Regulamentul complet pentru înscriere se regăsește pe pagina web www.ciucpremium.ro și pe pagina oficială de Facebook Ciuc Premium (www.facebook.com/CiucPremium).