Accesorii de păr care nu trebuie să-ţi lipsească în această toamnă

Fie că e vorba de bentiţe din piele, agrafe cu bijuterii sau clame cu flori- care dintre acestea se află printre preferinţele voastre? Cu atât de multe opţiuni care există în prezent, fetelor le este foarte dificil să se hotărască cu privire la accesoriile pe care să le poarte în păr. Iată cele mai hot accesorii de păr care nu trebuie să-ţi lipsească din trusă.

Bentiţele duble

Fie că le porţi peste frunte, în stil hippie, fie că le porţi pe cap, ca pe nişte bentiţe obişnuite, acestea sunt nişte accesorii care compun un look de invidiat în orice situaţie. Bentiţele duble pot fi asortate atât la outfituri casual, cât şi la outfituri retro sau office.

Bentiţele croşetate

Recomandate şi pentru zilele în care părul nu stă tocmai aşa cum ar trebui, bentiţele croşetate pot fi purtate în specia atunci când este  vremea foarte călduroasă şi vrei să-ţi strângi părul să nu ţi se atingă de faţă şi de gât. Aceste bentiţe pot fi foarte bine asortate cu haine vaporoase de vară sau cu un outfit retro.

Bentiţele cu fundă

Un accesoriu foarte trendy de purtat pe cap este bentiţa cu fundă. Chiar dacă nu ai o astfel de bentiţă, poţi să-ţi legi părul cu ajutorul unei eşarfe căreia să-i faci fundă. Acest accesoriu se poartă mai departe de frunte şi poate fi asociat cu outfit-uri casual pentru o plimbare în parc, de exemplu.

Accesoriile cu flori

Accesoriile pentru păr cu flori au revenit în trend în această vară. Pot fi purtate atât cu părul desprins, într-o parte, lângă ureche, ori lângă un coc prins într-o parte, pentru un aspect feminin.

Accesoriile animal print

Acest gen de accesorii sunt foarte trendy în această perioadă. Dacă nu ai un accesoriu de păr cu acest model, poţi căuta o eşarfă animal print şi să o legi în spatele frunţii cu o fundă. Aceasta îţi va oferi un look retro.

Clamele cu bijuterii

Clamele cu bijuterii completează perfect stilul vintage. O astfel de clamă purtată în spatele urechii îţi completează outfitul şi îţi învăluie look-ul în mister şi feminitate.

Anca Antofie

Sursă foto: www.ehow.com