SHOPPING INTELIGENT PENTRU CELE MAI APRECIATE ROCHII DE MIREASĂ ÎN 2016

Rochia de mireasă este cel mai dorit articol vestimentar al unei femei. O visezi sau o desenezi în perioada copilăriei, discuți despre ea cu prietenele în adolescență, însă atunci când începi să planifici nunta, alegerea rochiei potrivite devine unui dintre cele mai stresante etape, iar opțiunile se schimbă de la o zi la alta.

St. Patrick - ZABEL-C St. Patrick - ZERELDA-C St. Patrick - ZISSI-C

Pentru miresele anului 2016 care nu și-au găsit încă rochia perfectă, la Vera Sposa pot beneficia de o reducere de 20%, până pe 21 mai. Creațiile disponibile în showroom-ul din Str. Speranței, nr. 21 poartă semnătura unor branduri cu renume în industria internațională a vestimentației pentru mirese, precum: La Sposa, White One,  Demetrios, San Patrick sau Avenue Diagonal.

Dacă nu ești hotărâtă încă ce stil să adopți, am selectat pentru tine cele mai importante 3 tendințe ale anului.

ACCENT PE ZONA SPATELUI

Decolteurile generoase care pun în valoare spatele se află în topul preferințelor mireselor acestui an iar designerii au mizat și ei pe efectul spectaculos creat astfel. Acest tip de decolteu acompaniază cu succes atât rochiile sirenă, cât și pe cele în forma literei A, putând fi abordat indiferent de siluetă.

VALURI DE TUL

Suprapunerile de tul creează acel efect maiestuos pe care miresele îl adoră. Anul acesta, povestea despre feminitate a acestor rochii este completată de aplicații de dantelă, broderii și cristale aplicate manual. Pentru miresele care își doresc o rochie tip prințesă, acestea sunt cele mai apreciate modele.

UMERI A LA BRIGITTE BARDOT

Rochiile “pe umeri”, inspirate de inconfundabilul stil al lui Brigitte Bardot, nu lipsesc din nicio colecție de rochii de mireasă a acestui an. Tăieturile în zona umerilor conferă o alură misterioasă dar au și un rol funcțional pentru că alungesc vizual brațele.

Daca vei purta rochia de mireasă cu sentimentul că ai facut alegerea potrivită, primul pas în noua viață va fi unul încrezător și norocos. Profitând de oferta Vera Sposa, vei achiziționa o rochie demnă de nunțile imperiale, cu detalii impresionante, eliminând compromisurile financiare.

Avenue Diagonal PASHENKA-B Avenue Diagonal UDET-B St. Patrick ZELENY-B

Demetrios 600-2016-a Demetrios 632-2016-a Demetrios 655-2016-a