Aerodromul Comana şi ÎnStilulMeu.ro vă trimit la zbor!

Începând de astăzi punem în joc trei premii cu totul inedite. Înscrie-te în concurs şi poţi câştiga un zbor cu parapanta cu motor.

Vă place să experimentaţi mereu ceva nou? Vă invităm la un zbor pe Aerodromul Comana însoţiţi de cel mai bun pilot instructor de paramotor, Marian Cojocaru.

Dă LIKE Paginii de Facebook – Click aici. Dă LIKE paginii de Facebook  In Stilul Meu.ro- Click aici .Apoi, trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Premiul nu poate fi preschimbat în bani sau alte produse. Concursul începe astăzi, 29 noiembrie şi se va încheia pe data de 13 decembrie la ora 17:00, iar câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org.

Condiţiile pentru pasageri sunt: greutate mai mică de 120 kg, fără probleme cardiace sau psihice. Zborurile se fac prin programare telefonica, pentru că depind de prognoza meteo. Tel: 0752073503/0752073505. Pasagerii primesc echipament complet la aerodrom.

Mai multe detalii despre Aerodromul Comana găsiţi pe www.motoflyro.ro sau pe pagina de facebook  http://www.facebook.com/pages/Comana-Aerodrom/233528483326083?fref=ts