Andreea Esca si Mercedes-Benz Clasa C au pornit in cautarea povestilor de succes

  • Campania lansată de Mercedes-Benz România îşi propune să identifice poveştile femeilor de succes din România, prin organizarea unei competiții online pe pagina oficială de Facebook.
  • Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate personalități feminine şi autoarea cărții « Ce-am făcut când am tăcut », un volum ce conține poveştile sale de succes, scrise cu multă pasiune și talent, susţine campania « Femei care conduc », încurajând femeile independente să îşi înscrie în aplicaţie experienţele unice de viaţăşi să inspire la rândul lor.
  • Autoarea celui mai bun editorial va fi premiată cu un test-drive cu noua Clasă C, un lunch privat cu Andreea Esca şi un pictorial publicat într-o revistă de lifestyle.

Mercedes-Benz România, alături de Andreea Esca, a lansat campania      « Femei care conduc », pentru a celebra caracterele feminine puternice. Campania, susținută de noul model Clasa C, se desfăşoară pe pagina de website www.mercedes-benz.ro/ConcursClasaC, iar detaliile competiției sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook Mercedes-Benz România: http://bit.ly/Mercedes-Benz_Femei-care-conduc.

MB Clasa C & Andreea Esca - Femei care conducMercedes-Benz C250, AMG Line, Avantgarde, Diamantsilber metallic Mercedes-Benz C250, AMG Line, Avantgarde, Diamantsilber metallicMB Clasa C & Andreea Esca (1)

Mercedes-Benz România încurajează astfel femeile puternice, cu personalităţi dinamice şi dornice de afirmare, să îşi împărtăşească poveştile, putând deveni astfel exemple pentru persoanele care sunt în căutarea unei destinaţii de succes în traseul lor profesional şi personal.

„Orice reuşită reprezintă destinaţia mult aşteptată a unei călătorii pline de provocări. Pasiunea și dorința de a reuși scriu rândurile unei povești de urmat.”  Aceasta este îndrumarea cu care sunt întâmpinaţi vizitatorii aplicaţiei « Femei care conduc » lansate de Mercedes-Benz România, pe Facebook şi pe site-ul companiei.

Împărtăşindu-şi experienţele pline de provocări, participantele au şansa de a câştiga săptămânal câte un test-drive pentru un weekend cu noul model Mercedes-Benz Clasa C. Premiul cel mare constă într-un test-drive de o săptămână cu noua Clasă C, un prânz privat cu Andreea Esca, precum şi un pictorial într-o revistă de lifestyle. Utilizatoarele trebuie să îşi înscrie poveştile de succes până la data de 8 august în secțiunea dedicată campaniei « Femei care conduc », pe pagina oficială de Facebook Mercedes-Benz România.

„Prin intermediul campaniei « Femei care conduc » dorim să aflăm poveştile de succes ale femeilor care, până să ajungă la destinaţiile visate, au depăşit într-o manieră originală provocările întâlnite. Relatările lor sunt, cu siguranţă, o dovadă a pasiunii şi a perseverenţei care nu ar trebui să treacă neobservată, ci să devină o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Iar noul model Clasa C, care oferă performanţe ridicate, design elegant, personalitate unicăşi versatilitate, este autoturismul perfect pentru aceste femei aflate în plină ascensiune, declară Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz România.

„Mercedes-Benz Clasa C este un simbol al rafinamentului, al forţei şi al eleganţei, calităţi de care orice femeie puternică dă dovadă în depăşirea tuturor provocărilor pe care le întâlneşte. Prin intermediul campaniei     « Femei care conduc », Mercedes-Benz România îşi exprimă admiraţia faţă de aceste luptătoare care nu se dau bătute niciodată, declară Andreea Esca.

Noua Clasă C a fost lansată în primăvara acestui an în România şi setează noi standarde în ceea ce priveşte confortul, sportivitatea, rafinamentul şi eleganţa. Aceasta este un model de referinţă pentru segmentul său datorită designului aerodinamic, interiorului ultra-luxos şi tehnologiilor inovatoare care duc experienţa de condus la cel mai înalt nivel. Mai mult decât atât, noua Clasă C atinge cel mai înalt standard de siguranţă din întreaga gamă, deoarece este echipată cu aproape toate sistemele de asistenţă care au fost lansate în premieră mondială pe Clasa S şi Clasa E. O versiune hibrid a noii Clase C va fi disponibilă începând cu septembrie 2014, şi va fi echipată cu un sistem de propulsie format dintr-un motor diesel combinat cu un motor electric.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.roşi www.mercedes-benz.ro.