Ce pachet de asigurare auto ți se potrivește cel mai bine? Informează-te pentru o alegere corectă!

Să ai automobil nu mai reprezintă astăzi un lux, ci o necesitate. Mașina a devenit un membru al  familiei tale, căruia, cu siguranță, vrei să-i acorzi grija corespunzătoare. Dezavantajul însă este că, proporțional cu creșterea numărului de mașini, se mărește alarmant și riscul de producere a accidentelor în trafic. Iar tu ai nevoie să te poți baza pe mașina ta în orice moment!

În timp ce RCA-ul și Cartea Verde sunt asigurări obligatorii pe care le închei pentru a-i proteja pe ceilalți participanți la trafic, pe teritoriul României sau în Europa, asigurarea Casco este facultativă și are grijă de propria ta mașină, de tine și de ceilalți pasageri pe care îi transporți cu ea, scutindu-te de bătăi de cap în caz de accidente.

Dacă te numeri printre conducătorii unui automobil înmatriculat în România și deții o asigurare RCA valabilă, te poți considera norocos, deoarece toate costurile aferente evenimentelor neplăcute produse de autovehiculul tău altor participanți la  trafic (daune materiale, vătămări corporale sau chiar decese) vor intra în responsabilitatea firmei de asigurări care te-a convins să îi acorzi încredere.

Totuși, pentru a menține relația excepțională dintre tine și mașina ta, acordă-i dreptul de a beneficia de protecția cuvenită și optează pentru asigurarea auto CASCO. Demersul e mai simplu decât îți imaginezi, deoarece după realizarea inspecției de risc a mașinii de către reprezentanții companiei de asigurări aleasă, nu-ți rămâne decât să semnezi polița de asigurare. Astfel,  indiferent dacă circuli pe teritoriul țării sau în afara acesteia, vei simți la cote maxime bucuria de a călători în siguranță!

 

În cazul în care tocmai ți-ai achiziționat un autoturism nou, atunci ai un motiv în plus să optezi pentru încheierea unei polițe auto CASCO. De ce? Pentru că numai așa poți evita plata unor sume mari de bani pentru reparațiile mașinii sau achiziționarea unui nou autovehicul în cazul unui furt. Nu uita însă că o astfel de asigurare acoperă numai daune produse în mod accidental, nicidecum daunele intenționate, de tipul ciocnirilor intenționate, simularea de accidente, simularea de vătămări corporale sau avariere intenționată.

Ți-ai dat deja seama că asigurarea auto CASCO vine în completarea poliței RCA, însă mai avem o veste bună pentru tine, aceea că poți opta și pentru clauze speciale care vor acoperi distrugerea bunurilor aflate în mașină, vandalizarea acesteia sau accidentarea și decesul persoanelor aflate în mașină. La cumpărarea unei polițe CASCO, unii asiguratori oferă și servicii de asistență rutieră. Depinde doar de tine ce tip de asigurare consideri că ți se potrivește, dar pentru a lua decizia corectă, trebuie mai întâi să fii cât se poate de informat.

Dacă ai neșansa să îți fie avariată sau chiar furată mașina, având asigurare Casco, atât tu, cât și familia veți sta liniștiți. Pericolele sunt multe, însă nu trebuie să-ți faci griji, pentru că asigurarea auto CASCO oferă acoperire pentru toate situațiile neplăcute în care poate fi implicată mașina ta: ciocniri, zgârieturi inclusiv cu prilejul transbordării sau a tentativelor de furt, avarii produse de incediu sau de diverse condiții atmosferice (trăsnet, inundații, zăpadă abundentă, alunecări de teren), precum și cheltuielile neprogramate pentru transportul autovehiculului avariat la cel mai apropiat service sau la domiciliu, în cazul în care nu se poate deplasa independent.

O asigurare completă, cu avantaje multiple și care acoperă o gamă variată de riscuri, astfel încât grija mașinii să nu mai fie a ta, este asigurarea Casco de la Generali. Mai mult, până la finalul lunii august, poți beneficia și de o ofertă promoțională, la care ai rovinieta cadou valabilă pe teritoriul țării. Și fiindcă ți-ai programat deja să mergi în vacanță, prin oferta Casco de la Generali  beneficiezi și de extindere teritorială gratuită în afara țării și asistență rutieră în peste 38 de țări din Uniunea Europeană.

Practic, cu „CASCO All Inclusive”  de la Generali beneficiezi de nenumărate avantaje:

–          Rovinieta cadou

–          Gratuit Extinderea teritorială Casco în afara României

–          Bonus Asistență Rutieră 24 h din 24 h

–          Suport tehnic prin call center dedicat

–          Suport și tractare în caz de defecțiune

–          O paletă largă de riscuri asigurate

–          Opțional, asigurare de accidente pentru persoanele transportate

Cât costă să îți cumperi liniștea? Noi credem că prea puțin, în comparație cu grijile pe care le-ai avea dacă ai ignora toate riscurile unui trafic aglomerat și mereu surprinzător!