Baileys Panna Cotta

Aveti nevoie de:
  • 500 ml frisca lichida indulcita
  • 100 ml lapte rece
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 100 ml Baileys
  • 1 plic gelatina

Se prepara astfel:
  • puneti praful de gelatina in cei 100ml lapte rece si o lasati sa se inmoaie 10 minute
  • intre timp intr-o oala mai mica puneti frisca lichida impreuna cu zaharul vanilat la incalzit (atentie! nu fierbeti frisca, ea trebuie doar sa se infierbante)

  • adaugati gelatina peste frisca incalzita bine amestecand mereu pana aceasta se topeste
  • adaugati 2 linguri de Baileys in frisca restul ramanand pentru decor
  • turnati crema in pahare (sau in forme) si le lasati sa se raceasca la frigider minim 2-3 ore

  • inainte sa le serviti turnati deasupra Baileys

POFTĂ BUNĂ!

Blog de sotie fericita

http://sotiefericita.blogspot.ro/