Beauty Alert: Georgia May Jagger la premiera The Great Gatsby

Frumoasa britanică Georgia May Jagger a adus puţin din spiritul hipnotizant al Londrei pe riviera franceză. Georgia a uimit asistenţa atunci când şi-a făcut apariţia într-o rochie Cavalli roşu vibrant, cu decolteu adânc, care se asorta perfect cu machiajul incendiar marca Rimmel London.

Tenul Georgiei era pregătit pentru camerele de filmat ce o aşteptau şi arăta impecabil datorită cremei BB 9in1 de la Rimmel. Aspectul natural al feţei sale a fost completat de pudra bronzantă aplicată pe pomeţi. Pentru obrajii ce radiau a vară a fost folosit Rimmel Match Perfection Bronzer (în curând în România) în nuanţa Light Tan.

Ochii fermecători ai Georgiei au fost accentuaţi cu creionul Rimmel ScandalEyes Shadow Sticks (în curând în România) în nuanţa Bad Girl Bronze. Complementar, pentru o atingere translucidă a pleoapelor a fost folosit şi creionul Rimmel Scandaleyes Shadow Sticks în nuanţa Bulletproof Beige. Machiajul ochilor a fost desăvârşit de atingerea neagră, bogată a Rimmel Scandaleyes Mascara.

Cu toate acestea, elementul captivant al machiajului deosebit al Georgiei a fost rujul. Georgia a purtat nuanţa declarativă Big Bang Red 004 de la Rimmel Apocalips Lip Lacquer (în curând în România) care se asorta perfect cu lacul Rimmel Salon Pro Lycra, nuanța Rock n Roll.

1. BB Cream 9in1, Rimmel London, 30 lei
2. Scandaleyes Mascara, Rimmel London, 26 lei
3. Salon Pro Lycra, Rimmel London, 16, 6 lei