Brandul de beauty SMASHBOX a venit in Romania!

Incepand cu luna Noiembrie 2017, Estee Lauder Romania anunta lansarea unui nou brand de top in portofoliul sau din categoria machiaj, exclusiv in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro . Dupa America, Brazilia, Franta, Germania, Italia, Anglia si Grecia, Romania devine a opta tara in care se lanseaza unul din cele mai cautate brand-uri de machiaj, Smashbox care numara milioane de fani in intreaga lume. Brand-ul poarta denumirea unui studio foto care a fost infiintat in anul 1996 de catre fratii Dean si Davis Factor, celebrul Smashbox Studios din Los Angeles si este cunoscut pentru produsele de machiaj de inalta performanta, unice, care au fost testate pentru a rezista conditiilor speciale din studio fotografic.

Devenit cunoscut pentru primere care sunt numarul 1 in vanzari in America, Smashbox este singurul brand care s-a nascut literalmente intr-un studio de fotografie; unde marii fotografi, celebritati, artisti si specilisti in arta machiajului lucreaza impreuna pentru a crea imagini unicat.

Dupa cum bine stim, viata unei femei poate fi la fel de activa si tumultoasa precum activitatea dintr-un studio de fotografie profesionala, produsele trebuie sa fie aplicate in mod corect si sa ramana neschimbate in conditii extreme (lumina puternica de la birou, aer conditionat, mijloace de transport, stres, caldura, umiditate, probleme ale tenului).

Misiunea brand-ului Smashbox este aceea de a crea produse care ofera solutii pentru toate situatiile de zi cu zi pe care le intampinam asigurand rezultate excelente sub orice lumina si in orice moment al zilei. Scopul brand-ului fiind acela de a face ca fiecare femeie sa se scoata in evidenta prin machiaj “cea mai buna versiune” a fiecareia.

In ceea ce priveste piata din Romania, colectia completa de produse Smashbox va fi disponibila incepand cu data de 15 Noiembrie exclusiv in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro.

Pentru inceput, produsele vor putea fi achizitionate in 4 magazine din Bucuresti (Douglas Baneasa Shopping City, Douglas Afi Cotroceni, Douglas Unirea Shopping Center si Douglas Bucuresti Mall (Vitan), dar si de pe site-ul www.douglas.ro urmand ca incepand cu anul 2018 distributia sa fie extinsa si in magazinele din tara.

Pana la sfarsitul anului calendaristic 2018, Smashbox va fi prezent in 13 magazine Douglas din Bucuresti si tara.

ISTORIA STUDIOURILOR SMASHBOX

1990 Studiourile Smashbox sunt fondate de Dean si Davis Factor

1995 Davis este un fotograf celebru de moda si fashion care a organizeaza un casting in arta foto „Photo Assistents Show“, cu scopul de a descoperi noi talente, transformand astfel Smashbox la nivelul de brand de elita in industria machiajului

1996 Produsele Smashbox sunt create. „Vrem sa cream produse de machiaj pe care clientii sa le foloseasca acasa si sa obtina acelasi rezultat ca si la sedintele foto“, spune Davis.

2000 Photo Finish Primer este lansat primul produs . Formula sa unica este conceputa special pentru a minimiza retusarea in timpul fotografiilor.

 

2003 Primul L.A. Fashion Week, gazduit in studiourile Smashbox. Cei mai buni designeri de moda, precum Anna Wintour si Andre Leon Talley, precum si celebritati ca si Charlize Theron si Katie Holmes, participa la spectacole.

 

2015 Are loc redeschiderea studiorilor dupa investitia in renovare de mai multe milioane de dolari. “Suntem incantati sa facem o transformare completa ale studiourilor Smashbox si sa le putem oferi artistilor si fotografilor un spatiu de ultima generatie”, spune Davis.

DESPRE FACTORUL DAVIS, FOUNDATORUL SMASHBOX SI FOTOGRAFIEREA CELEBRITATILOR

Avand frumusetea literalmente in ADN-ul sau si fiind unul din cei mai cautati fotografi din industria modei, in cariera sa Davis a realizat shooting-uri pentru reviste de marca precum : Allure, Harper Bazaar, Esquire si Vanity Fair. Primul sau contact cu fotografia a fost, spune el  „prea devreme” : „Cand aveam 6 ani, am luat camera tatalui meu si l-am fotografiat cu mama in fata podului Golden Gate. A fost momentul in care mi-am dat seama ca vreau sa fiu fotograf” .

DESPRE LORI TAYLOR, GLOBAL PRO LEAD ARTIST

De peste 20 de ani, „LT”, asa cum o numesc in studio, ofera zonei de machiaj magia artistica. Atunci cand nu este la conducerea echipei de creatie Smashbox, ia parte la evenimente precum Fashion Week de la Los Angeles la Toronto. In acelasi timp este prezenta si ofera interviuri pentru cele mai importante canale de televiziune din America (Extra, The Today Show etc) si face schimb de secrete de frumusete din studio . LT spune despre ea ca a inceput sa indrageasca partea de beauty datorita bunicii ei: „A fost literalmente un drog frumos pentru mine, bunica mea purta peruci, gene false, totul. M-am jucat cu vanitatea ei in loc de papusi”.