BSB a deschis un nou magazin

Un nou sezon de moda BSB a fost deschis oficial printr-un cocktail party gazduit de cel mai recent magazin al brand-ului, situat in Promenada, nivel 1.

Evangelos Poulios, owner BSB

Colectia toamna-iarna 15/16 continua povestea anilor ’70 inceputa in sezonul cald. Cele doua tendinte majore ale perioadei, pe de o parte un stil hippie, romantic si, pe de alta parte, unul rock-n-roll, creeaza o colectie dinamica, usor adaptabila “day to evening”.

Adelina PestrituAlexandra UngureanuCamelia Baltoi

Rochiile fluide, mini sau lungi, cu imprimeuri boeme, pantalonii evazati si tricotajele, acestea sunt elementele care ne definesc garderoba in sezonul toamna-iarna 15/16. Vestele din blana si gama variata de jachete calduroase din stofa si impermeabile personalizeaza tinutele si ne aduc un plus de confort in zilele reci.

Catalina GramaClaudia PavelGeanina Ilies si Mihaela Calin

Nuantele de gri si combinatiile alb-negru domina colectia din punct de vedere cromatic. Cu toate acestea, din outfit-urile propuse de BSB nu lipsesc culorile vedeta ale sezonului: burgundy, orange, kaki si albastru.

Ilinca VandiciSimona PatruleasaEllie White

Catalina Grama, Diana Munteanu, Ilinca Vandici, Geanina Ilies, Simona Patruleasa, Alexandra Ungureanu, Claudia Pavel, Adelina Pestritu, Maria Andrei, Irina Mohora si Ellie White au ales sa poarte tinute BSB. La eveniment au mai fost prezente: Mihaela Calin, Thea Haimovitz, Camelia Baltoi si Simona Elena Taranu.