THINKING FASHION: Harper’s BAZAAR noiembrie-decembrie 2013

Editia de noiembrie-decembrie Harper’s BAZAAR Romania, insotita de suplimentul BAZAAR Bijoux, va aduce in prim-plan cele mai fascinante povesti, femeile senzationale pe care le admiram fara rezerve, dar si pe cele care inca ne apar ca un mister, impreuna cu cele mai remarcabile propuneri stilistice ce vor spori fantezia sezonului si va vor transforma in adevarate regine ale balului.

 BAZAAR noiembrie decembrie 2013, cover

Odata cu sarbatorirea a 6 ani de prezenta in Romania, Harper’s BAZAAR va invita sa parcurgem impreuna momentele unei seri care a adus laolalta oamenii importanti din viata revistei.

 BAZAAR nov_dec13_Fashion icons

Finalul anului reuneste in paginile revistei o serie de intalniri fericite, colaborari de lunga durata si relatii de prietenie si dragoste, cu 14 personaje din lumea teatrului, cinemaului, muzicii si modei, completate de un pictorial inspirat de cele mai frumoase povesti de dragoste si semnat de Carine Roitfeld.

 BAZAAR nov_dec13_Venera Arapu

BAZAAR celebreaza, totodata, eleganta neostentativa a 9 femei care ne incanta cu fiecare aparitie prin felul in care aleg sa-si exprime stilul personal.

Iar Sarah Jessica Parker va da intalnire in paginile revistei cu un intreg arsenal energic de mama, actrita si mai nou antreprenor in domeniul modei.

Noua mentalitate a deceniului ne indruma sa renuntam la cumparaturile compulsive si sa includem in viata noastra investitiile si strategiile inteligente, iar Vicki Nicola ne indeamna sa devenim adevarati curatori ai cadourilor speciale. La randul sau, Marie-Rose Mociornita este unul dintre exemplele cele mai potrivite pentru aceasta perioada a anului, in care verbul “a darui” ar trebui sa fie pe buzele tuturor.

In aceeasi editie, stilistii Harper’s BAZAAR va invita sa va inspirati din paginile de moda si stil, din pictorialele de sezon si din ghidul de cadouri, intregit de sugestii de decorare a casei si un meniu rafinat de petrecere.

Va lasam sa descoperiti singure restul materialelor, nu inainte de a ne da intalnire la final de decembrie, cu o noua editie Harper’s BAZAAR de inceput de 2014.

Editia noiembrie-decembrie Harper’s BAZAAR Romania, impreuna cu suplimentul BAZAAR Bijoux – din 5 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei.