Bucătarul Reginei Angliei și al lui Woody Allen vine in bucătăriile românilor

Celebrul bucătar italian Giuseppe Daddio, care a gătit pentru Regina Angliei și Woody Allen vine din 13 septembrie în bucătăriile românilor, fiindimaginea centrală a noii platforme de comunicare a BILLA România. Cu 23 de ani de experiență în arta culinară, Giuseppe Daddio a fost premiat cu 2 stele Michelin, este creatorul scolii Dolce & Salato, dar și câștigătorul premiului Gourmand World Cookbook Awards 2009 la categoria „Best Chef Book”.

 

Giuseppe Daddio reprezintă întocmai principiile BILLA România, fiind astfel desemnat imagineanoii campanii de comunicare derulate la nivel internațional. Începând cu 13 septembrie el va intra în fiecare săptămână în casele românilor oferindu-le sfaturi, rețete și recomandări. Principalele valori pe care BILLA dorește să le promoveze astfel sunt: calitatea, prețurile scăzute, dar și varietatea și accesibilitatea produselor.

Noua platformă de comunicare internațională a BILLA România îl are în centrul atenției pe Giuseppe Daddio, celebrul bucătar italian. El va reprezenta valorile brandului și se va implica activ în obiceiurile de consum ale clienților, oferindu-le sfaturi nutriționale și idei practice. De-a lungul timpului românii vor avea posibilitatea să urmeze sfaturile lui Giuseppe, să participe la diferite concursuri și promoții și poate chiar să îl întâlnească”, declară Sorana Georgia, CEO BILLA România.

Giuseppe Daddio este un celebru bucătar italian cu o vastă experiență în domeniu, acumulată în restaurante renumite precum Hotel Badrutz‘s Palace Hotel în St. Moritz-Elvetia, Hotel Eden în Roma sau Capri Palace în Insulele Capri. Împreună cu Chef Antonello Colonna, Giuseppe Daddio a fost gazda unui program culinar în cadrul unui renumit post de televiziune italian și este autorul mai multor cărți de bucătărie apreciate la nivel international. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este însă școala de bucătărie Dolce & Salato, unde a creat un model de predare preluat ulterior de școli din întreaga lume.

Îmi doresc să dezvalui secretul artei mele culinare! Este foarte simplu – atunci cand gătesc, imi place să mă pot baza pe calitatea și prospețimea produselor. Acesta este motivul pentru care BILLA este exact pe gustul meu„, spune Giuseppe Daddio.

Din 13 septembrie noua platformă de comunicare a BILLA România va fi prezentă pe toate mediile de comunicare, incluzând TV, radio, print și online, prin social media. În plus, în revistele săptămanale BILLA, clienții vor putea găsi rubricile permanente ale lui Giuseppe cu rețete ieftine și ușor de realizat, sfaturi de nutriție, precum și idei creative de utilizare a diferitelor alimente și  produse de bucătărie.