Bulevardul Decebal devine Centrul Fericirii

Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativă din România, anunță deschiderea unui nou sediu în București. Acesta se află pe bulevardul Decebal.

logo Centrul Fericirii

Centrul Fericirii reprezintă un mediu inspiraţional și echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea și împlinirea personală a oamenilor. Compania oferă servicii de coaching, psihoterapie, nutriție, kinetoterapie, biorezonanţă magnetică, antrenamente sportive și remodelare corporală, atât în format individual, cât și în cadrul unor pachete transformaționale.

„Centrul Fericirii reprezintă un vis pe care l-am avut încă de când eram adolescentă: îmi doream să creez un loc în care oamenii să se relaxeze și să aibă grijă atât de trup, cât și de suflet. Acum că am reușit să fac asta, oamenii mă întreabă cine poate veni aici. Răspunsul e simplu: toată lumea. Căci, până la urmă, cine nu și-ar dori să fie în centrul fericirii?! ”, a declarat Florina Oneţiu, fondator Centrul Fericirii.

Pe lângă serviciile oferite, Centrul Fericirii organizează în fiecare lună workshop-uri şi seminarii de grup, atât gratuite, cât şi contra cost. Temele centrale sunt dezvoltarea personală, excelenţa în business, nutriţie şi beauty.