Campari alaturi de cei mai renumiti designeri, artisti romani si vedete la cel mai asteptat eveniment de Green Lifestyle al toamnei, Style and Nature – Elements

Campari, băutura de renume mondial și simbolul clasic al stilului și al culturii italiene, a fost alături de celebrități și de cei mai renumiți designeri, fotografi și artiști români în cadrul expoziției Style and Nature – Elements, cel mai așteptat eveniment de Green Lifestyle al acestui sezon, care a avut loc aseară la Palatul Ghika.

IMG_9432

Andreea Răducanu, Dorin Dumitru Prunariu, Oana Cuzino, Cristina Cioran, Dana Săvuică, Momo Sanno, Paula Chirilă au fost printre renumitele personalități care susținut și și-au manifestat respectul față de natură și de frumos.

IMG_9434

Expoziția unică de lifestyle inspirată de natură a reunit cele cinci elemente vitale: Apa, Aerul, Focul, Pământul și Metalul, aducându-le tribut prin fotografii nonconformiste, rochii diafane, accesorii prețioase, tablouri spectaculoase și momente artistice unice.

IMG_9448

Frumusețea și stilul sofisticat al evenimentului au fost completate de prospețimea și eleganța celei mai cunoscute băuturi spirtoase roșii din lume. Adaptându-se întotdeauna noilor generații, Campari redă cu încredere și mândrie ideea de stil și eleganță.

 IMG_9445