CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland aduce sănătatea în viaţa ta cu Fitness Cooking System

CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland a lansat recent Fitness Cooking System, ce reprezintă un mod uşor şi rapid de a pregăti la aburi o mulţime de alimente, o tehnică pe care asiaticii o folosesc de mii de ani în bucătăriile lor.  Legumele, orezul sau carnea se transformă sub forţa aburilor fierbinţi în feluri de mâncare sănătoase şi gustoase – asta pentru că aromele fiecărui ingredient se păstrează intacte prin gătirea la aburi spre deosebire de fierbere, în timp ce numărul de calorii scade simţitor, de vreme ce alimentele nu sunt prăjite sau coapte în uleiuri şi grăsimi. Prin acest sistem revoluţionar de gătit la aburi, este încurajată menţinerea siluetei printr-o alimentaţie variată, echilibrată şi sănătoasă, de aici şi denumirea de Fitness Cooking System.

 

Noul sistem de gătit la aburi vine în completarea seriei de vase CAPRA NERA cu Turboinducţie, cea mai performantă tehnologie de gătit de la ora actuală, pentru care compania deţine patentul la nivel mondial. Odată cu Fitness Cooking System, cel mai nou element de nelipsit în orice bucătărie modernă, a fost lansată şi o colecţie inedită de reţete video de preparat în vasele de gătit cu Turboinducţie CAPRA NERA. Cu metodele standard de gătit, precum fierberea, apa trece direct prin alimente alterându-le gustul şi caracteristicile proteice, din moment ce temperatura atinsă este de 100° C. În schimb, procesul care se creează în timpul gătirii la aburi, cu ajutorul Turboinducţiei, diferă considerabil de cel prin fierbere.

 

Aburul care circulă în Fitness Cooking System exercită, de fapt, asupra alimentelor un efect opus celui generat prin fierbere. Alimentele sunt în totalitate gătite la temperaturi mai mici de 100° C prin îndepărtarea grăsimilor şi păstrarea ingredientelor nutritive. Rezultatul final constă în alimente intacte, consistente şi, mai presus de toate, cu un conţinut bogat în elemente preţioase precum vitaminele şi sărurile minerale. Gătitul la aburi e sănătos când ne dorim să pregătim mâncare fără grăsime pentru menţinerea siluetei – Alimentele cu substanţele lor nutritive rămân intacte, în vreme ce grăsimea se scurge în vasul cu Turboinducţie de la baza sistemului de gătit. Totodată, se păstrează intacte culoarea şi aromele alimentelor, care ne îmbie simţurile şi ne încurajează să adoptăm cu succes o alimentaţie sănătoasă.