Cărți sexy pentru dormitorul tău

Verifică aceste cărți erotice care te pot face să dai drumul la aerul condiționat. Iar dacă nu te simți în stare să deschizi o carte care are pe copertă imagini explicite, de-asta s-au inventat e-book-urile.

Cele 50 de vicii ale domnului Grey, E.L. James este bazată pe viața unei studente și a iubitului ei, care se întâmplă să fie sadomasochist. Chiar dacă aceaastă practică nu este şi ideea ta despre pasiune, cine nu e curios? Carte îți răspunde la toate întrebările, chiar și la cele pe care nu ai îndrăznit să ți le pui.

Opus Pistorum, de Henry Miller,  este un roman devenit clasic, al literaturii erotice, fără morală, pervers și promiscuu. Un singur cuvânt: pasiune. Multă.

Fantasmele erotice ale femeilor, Nancy Friday, este o compilație de texte care descriu fanteziile erotice ale femeilor. Cartea are un limbaj liber, multe imagini clare și, cel mai important, entuziasmul dorințelor adevărate.

 Cu ochii larg închisi, Arthur Schnitzler. Acest roman este o introducere perfectă în erotică, un rollercoaster de evenimente senzuale ale unui cuplu newyorkez. Bonus: cartea a inspirat filmul lui Stanley Kubrick, cu Nicole Kidman și Tom Cruise în rolurile principale, ce poartă acelaşi titlu.

Hoții de frumusețe, de Pascal Bruckner, vizează legătura intimă dintre frumusețe și sex. Într-o atmosferă terifiantă, redată prin cele trei personaje care declară război inechității estetice, autorul plantează sinceritate, amănunte depravate și o filozofie nouă, pură ca o femeie goală. Dar poți traversa suspansul până la izbucnirea acestei plăcute perversiuni?

 Delta lui Venus, de Anais Nin te invită să îți lași bagajul de concepții învechite în anticameră și te poftește în cea mai bună cameră de sex din domeniu.

 Povestea lui O, de Pauline Reage, este scrisoarea brută, tăiată direct din sufletul unei femei care, din iubire, se oferムcelor mai obscene capricii ale amantului său. Trebuie să o citești, fie și doar pentru a o condamna de indecență.

Amorurile unui hospodar, de Guillaume Apollinaire, ar putea să te dezguste, fiindcă te așează în locul cel mai sensibil din pat. Dacă nu îți place să fi o jucărie erotică, încearcă alt autor.

Filozofia în budoar, de Sade, subintitulată dialoguri destinate educației tinerelor domnișoare. Pentru a face educația unei tinere domnișoare, versata doamnă de Saint-Ange, se lasă ajutată de fratele ei și de grădinar pentru a-i oferi fetei o panoramă completă a dorinței și posibilităților ei senzuale.

Ședințele practice sunt alternate cu dizertațiile filozofice și politice care le permit să facă o pauză. Absolut delicios.

Lola Beccaria, dezgolită. Martina Iranco, ministru în guvernul spaniol, riscă dezvăluirea unui aventuri care îi poate ruina cariera politică. Ea decide să spună totul, de la amorul infantil cu un adult până la aventurile actuale. Scriitura este chirurgicală, intrigantă prin libertatea ei sexuală care ne irită cel mai mult azi: pulsiunile sexuale ale copilului și adolescentului, eliberarea sexualității de etică.

Cititul cărților erotice poate fi o metodă de a explora tipurile de scenarii care vă incită, pe tine și pe partenerul tău, pentru că îți extinde orizontul erotic. Cu alte cuvinte, dacă sunteți într-un impas  – fie din cauza unui libido scăzut sau a unei probleme de rutină -“ citiți cărți erotice!

Veronica Enuşcă

Sursa foto:

thelaughingstork.com