Câştigă unul din cele 3 seturi din gama Aslavital Lift Instant oferite de Farmec de Mărţişor! Concurs incheiat

Farmec și Instilulmeu.ro te invită să participi la concurs! Intră pe farmec.ro, alege produsul Farmec preferat și postează link-ul produsului în zona de comentarii articol (în această pagină de concurs) şi poţi fi una din cele 3 fericite câştigătoare a gamei Aslavital Lift Instant: Cremă Lift Intensiv Contur Ochi şi Buze, Cremă Lift Ultra-Activă, Ser Trament Antirid.

Perioada de desfăşurare  22 februarie – 7 martie.

Castigatorii sunt: Ramona Serb, Ioana Vasile, Roxana Cristina.

Aslavital Lift Instant este o gamă care se adresează tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile, foarte potrivită pentru a ne apăra pielea de frigul şi vântul de afară. Având la baza complexul Gatuline şi argilă, cele trei produse (Crema Ultra-activă, Serul tratament antirid şi Cremă contur ochi şi buze) au proprietăţi antirid unice şi un efect instant de lifting.

Află mai multe despre gama Aslavital Lift Instant  AICI.

În preajma zilei de Dragobete şi în aşteptarea Mărţişorului, Farmec s-a gândit la tine şi la cei dragi ţie şi a pregătit tot felul de surprize pe website-ul farmec.ro.

Conspiratia unui cadou este o aplicaţie prin care îţi poţi alege cadoul pe care îl doreşti dintre cele peste 200 de produse Farmec comercializate pe site, iar dorinţa ta este purtată pe cale electronica la persoana care ar trebui să îţi cumpere cadoul. Prin acest mecanism, Farmec uşurează celor dragi sarcina de a alege un cadou pentru tine, iar tu primeşti exact ceea ce îţi doreşti.

Puteţi testa aplicaţia pe: http://farmec.ro/conspiratia-unui-cadou.html.

 

  • 1. Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi  să posteze link-ul produsului preferat de pe Farmec.ro in zona de comentarii articol.
  • 2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Farmec  Click AICI.
  • 3. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.
  • 4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.
  • 5. Trebuie să completezi formularul de inscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de  7 martie 2012, la ora 23:59. Câştigătoarele vor fi alese cu ajutorul random.org şi anunţate tot în cadrul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

Atenţie! În situaţia în care caştigătoarele nu trimit datele de contact în termen de 3 zile de la încheierea concursului pe adresa office@instilulmeu.ro, vom alege o altă persoană.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.