Câştigă unul dintre cele trei seturi Peggy Sage oferite de Melkior! CONCURS INCHEIAT !

CONCURS INCHEIAT !Felicitari Monica Ion, Alexandra Tanase, Ana Cristea!

Fii cea mai frumoasă de Sf. Valentin. Câştigă unul dintre cele trei seturi Peggy Sage oferite de Melkior! 

Cadoul perfect pentru iubitul tău de Valentine’s Day… poți fi chiar tu! Şi ca să fii un cadou perfect din cap până în picioare, pregăteşte-te din timp. Câştigă acum premii oferite de Melkior și Instilulmeu.ro pentru frumusețea ta.

Poți câştiga unul dintre cele trei seturi Peggy Sage formate din lac de unghii, o pudră iluminantă  şi un creion de ochi khol.

 

  • 1. Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol în care să răspundă la întrebarea: “Care este cel mai drag cadou pe care l-ai primit de Valentine’s Day?

 

  • 2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Melkior Click AICI.

  • 3. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

  • 4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook, link-ul acestui concurs.

 

  • 5. Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

 

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este 31 Ianuarie – 13 Februarie 2012. În cursul zilei de marți, 14 februarie, vor fi anunţaţi şi cei 3 câştigători.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.