Catalogul IKEA 2013 dă o nouă viaţă casei tale

IKEA a lansat pe piață noul catalog pentru anul 2013. Sub tema Dă o nouă viață casei tale, catalogul propune o nouă abordare conținutului, dar și o dimensiune interactivă, menite să ofere mai multe soluții de inspirație.

 

Ideea centrală a catalogului pornește de la fotoliul MK, o piesă de mobilier creată din 1951 și care aparține chiar lui Ingvar Kamprad, fondatorul companiei IKEA. O nouă husă și accesoriile moderne fac ca acest fotoliu să primească un suflu nou, așa cum orice încăpere sau spațiu poate fi redecorat și însuflețit cu ajutorul accesoriilor și combinațiilor inedite. Aceasta este ideea susținută în cele 328 de pagini ale noului catalog care prezintă o serie de produse noi și soluții inovatoare pentru orice tip de locuințe.

Noua structură a catalogului este inspirată din viața de zi cu zi de acasă a oamenilor, iar reorganizarea catalogului se bazează pe activitățiile pe care le faci în casă, nu pe camerele din casă. De aceea în interiorul său veți găsi 7 categorii denumite în funcție de activitățiile obișnuite realizate în casă precum: Gătești ușor! Somn Ușor!, Nu uita de tine!, Gătește cu plăcere! Poftă bună! Spor la treabă! sau Lasă grijiile deoparte!.

Catalogul va fi distribuit în București și împrejurimi începând cu 20 august. Detalii pewww.IKEA.ro

 Pia Marina Voicu