Casa Mica Elvetie din Predelut – locul perfect de evadare!

Pasiunea maestrului bucătar Jakob Hausmann pentru bucate preparate cu migală și pricepere a făcut din Restaurantul Mica Elveție din Centrul Vechi al capitalei o destinație obișnuită pentru cei ce își doresc o ieșire în oraș pentru o masă gustoasă și o atmosferă caldă și prietenoasă.

 

Casa Mica Elvetie (2)

 

Trecerea a 15 ani de activitate în România în domeniul culinar îi găsește pe Crenguța și Jakob Hausmann, proprietarii restaurantului, la fel de entuziaști și aceeași dorință de a-i încânta cu delicii culinare pe cei ce le trec pragul.

 

Casa Mica Elvetie (1)

 

De curând ei au deschis Casa Mica Elveție, o casă de vacanță în Predeluț, în vecinătatea castelului Bran. Primitoare ca o casă a unor prieteni și luxoasă ca un hotel, Casa Mica Elveție este locul perfect pentru un weekend departe de agitația orașului, alături de prieteni dragi și mâncăruri alese. Aici Jakob organizează weekend-uri de răsfăț culinar, în care își delectează oaspeții cu sesiuni de live cooking și preparate speciale. Astfel, Casa Mica Elveție oferă un pachet complet ce cuprinde cazare, servicii de calitate și preparate gătite live de Chef Hausmann.  Pentru mai multe detalii, intra pe www.micaelvetie.ro

 

Casa Mica Elvetie (3)