Cinci tendinte pentru un zambet perfect

Inainte-dupa-fatete dentare-caz-DENT-ESTET

Un zâmbet impecabil presupune dinți albi și sănătoși, și este cel mai de preț accesoriu pe care îl poate purta o persoană. Indiferent de machiajul preferat sau de ținuta aleasă, zâmbetul redă încredere în sine și completează perfect imaginea.

Un procent de 89% dovedește că persoanele care au apelat la tratamente de estetică dentară au fost percepute de cei din jurul lor ca fiind mai atractive. Tehnologia și soluțiile propuse de specialiștii în estetică dentară s-au dezvoltat simțitor în ultimii ani. Dacă în urmă cu câțiva ani erau cunoscute doar unele sisteme de albire dentară și câteva tipuri de fațete dentare invazive, acum tendința este aceea de a crea zâmbete personalizate cu ajutorul tehnologiilor high-tech într-un timp foarte scurt, fără a afecta dinții naturali și integrând cât mai bine noul zâmbet în fizionomie.

„În estetica dentară apar constant tehnologii și soluții revoluționare care ne asigură sănătatea și frumusețea zâmbetului. De aceea, am investit permanent în inovații și în pregătirea echipei medicale în afara granițelor și am creat o divizie dedicată tratamentelor estetice. Fără toate acestea, nu am fi putut rămane fideli dorinței de a pune întotdeauna exigențele pacienților în centrul activității noastre”, declară Dr. Oana Taban, Managing Partner al grupului de clinici DENT ESTET.

 

5 tendințe pentru un zâmbet perfect

Digital Smile Design (DSD) este o procedură computerizată revoluționară care îți permite să vezi cum va arăta noul tău zâmbet înainte de a începe tratamentul estetic. Cu ajutorul unor imagini și a unor calcule personalizate în funcție de fizionomia ta, medicul creează virtual zâmbetul natural, iar ție îți este mai ușor să alegi soluția estetică potrivită.

Tips&Tricks: Indiferent de metoda de înfrumusețare a zâmbetului, alege DSD pentru a ști dacă zâmbetul visat este și cel care se potrivește cel mai bine fizionomiei tale.

Fațetele dentare No Prep sunt fațetele revoluționare care pot transforma radical un zâmbet. Acestea au marele avantaj că nu își modifică în timp culoarea și că nu afectează dintele natural. „Fațetele dentare high-tech sunt cele mai solicitate proceduri de estetică dentară în special pentru că oferă un efect de întinerire chiar și cu 10 ani”, spune dr. Cristian Csapo, medic specializat în estetică dentară.

Tips&Tricks: În cazul în care optezi doar pentru câteva fațete dentare, programează o ședință de albire dentară înainte de a alege culoarea acestora, pentru a te asigura că nuanța zâmbetului tău va fi uniformă.

Implantul dentar bio estetic este singura soluție care poate înlocui un dinte lipsă și care îți conferă nu doar un aspect de întinerire, ci și un confort permanent. Poți vorbi, mânca, zâmbi cu încredere, iar dintele artificial se va integra perfect în os, imediat dupa intervenție. Introducerea tehnologiei 3D în stomatologie și perfecționarea tehnicilor de reconstrucție dentară completă au crescut cu până la 99% rata de succes a intervențiilor de implant dentar.

Tips&Tricks: Alege implantul cu încărcare imediată, care îți va oferi un zâmbet nou într-o singură zi!

Albirea dentară profesională este cea mai eficientă metodă de albire, care nu atacă smalțul dinților și îți oferă un zâmbet strălucitor în doar 40 de minute.

Tips&Tricks: Programează întotdeauna o ședință completă de profilaxie (periaj profesional, detartraj, air-flow, fluorizare) înainte de a începe tratamentul de albire dentară.

Apratul dentar nu va avea doar un efect major estetic, ci și funcțional, asigurând poziția corectă a dinților în os.

Tips&Tricks: Alege un aparat dentar invizibil din exterior și nimeni nu va observa că îl porți!

 

Esthetic Dentistry Division by DENT ESTET

Unul dintre marile avantaje de a alege un specialist în estetică dentară este acela că poate realiza un plan de tratament personalizat și te poate îndruma corect către tratamentul de estetică dentară potrivit pentru tine. La DENT ESTET, echipa este certificată internațional și participă constant la cursuri de renume mondial în estetica dentară, tocmai pentru a oferi garanția unui tratament reușit.