Îngrijire naturală cu ratanhia pentru gingii sănătoase! Firesc, de la Weleda!

O dantură frumoasă este semnul unui regim de viaţă sănătos şi a unei îngrijiri adecvate, mai ales dacă folosim corect produsele destinate acesteia. Pasta de dinţi şi apa de gură sunt două dintre aceste produse care ne asigură un zâmbet frumos şi ne pot scăpa de anumite probleme, conferind o respiraţie proaspătă, dinţi mai albi, gingii sănătoase şi prevenirea cariilor. Nu ar trebui să fim neatenţi cu igiena orală şi mai ales ar trebui să folosim produsele potrivite pentru problemele pe care le avem.

Weleda vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă de produse naturale pentr igiena orală pe bază de extracte din plante medicinale şi ingrediente minerale care ajută eficient la curăţarea dinţilor, fortifierea naturală a gingiilor şi profilaxia paradontozei: pasta de dinţi cu ratanhia şi apa de gură cu ratanhia. Ratanhia înfloreşte în special în clima aspră a lanţului Anzilor din Peru, Bolivia şi Ecuador, fiind o plantă medicinală tradiţională, iar rădăcina ei este folosită şi astăzi de către băştinaşii Anzilor la tratarea inflamaţiilor orale. Rădăcina de ratanhia este bogată în tananţi; extractele sale tonifică ţesuturile prevenind sângerările gingivale. Uleiurile eterice naturale de mentă şi izmă creaţă conferă o senzaţie deosebită de prospeţime şi o respiraţie proaspătă de durată.

Prin utilizarea regulată a pastei de dinţi cu ratanhia de la Weleda veţi observa numeroase îmbunătăţiri la nivelul cavităţii bucale, deoarece placa dentară va fi îndepărtată complet, preîntâmpinând apariţia cariilor, iar gingiile vor fi mult mai tonifiate şi sănătoase. Aceasta curăţă dinţii delicat, datorită unei pudre abrazive naturale din carbonat de calciu. Este ideală pentru utilizarea zilnică, dimineaţa, seara sau după fiecare masă, având un efect răcoritor şi plăcut.

Dacă sunteţi preocupaţi de sângerările gingivale şi doriţi o respiraţie proaspătă, apa de gură cu ratanhia stimulează funcţiile naturale ale mucoasei şi florei orale datorită uleiurilor eterice şi substanţelor minerale conţinute. Propietăţile sale ajută la tonifierea gingiilor, iar efectul de respiraţie proaspătă este realizat fără a afecta gustul. De aceea, apa de gură poate fi folosită cu încredere, alături de pasta de dinţi pentru a obţine efectele dorite şi a avea o dantură sănătoasă şi îngrijită.

Niciun produs Weleda de igienă orală nu conţine, tenside spumante, substanţe sintetice pentru aromă, culoare sau conservare sau zahăr şi înlocuitori ai acestuia. Astfel flora orală va fi protejată – condiţie fundamentală pentru starea de bine. Toată gama de îngrijire orală este potrivită pentru vegetarieni, iar produsele sunt testate clinic și nu sunt testate pe animale.

Compoziţia pastei de dinţi:  apă, carbonat de calciu, glicerină, argilă, alcool, extracte de rădăcină de ratanhia şi smirnă, xantan, ulei de mentă, ulei de izmă creaţă, ulei de fenicul.

 Compoziţia apei de gură: alcool, apă, extract de smirnă, extract de rădăcină de ratanhia, amestec de uleiuri eterice naturale, extract de castane, fluor, argint, silicat (paraseptic) sub formă foarte diluată.

Produsele Weleda pot fi achiziţionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar şi din magazinele naturiste şi online, din toată ţara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunătăţi, etc). Aflaţi mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.