Colectia de Primavara 2016 de la PANDORA

Prin adăugarea unei noi dimensiuni bijuteriilor de inspirație florală și includerea unei noi flori în cea mai populară colecție cu petale de la PANDORA, a fost creată fermecătoarea Serie Floare de Nu-Mă-Uita.

13007348_1146689155352062_141757950954681168_n

Conceptul de a folosi micro-printuri florale și modele dantelate, adaptându-le într-un mod contemporan şi împletindu-le în interpretări unice, este reprezentat în superbul inel din seria de bijuterii Floare de Nu-Mă-Uita. Insuflată cu asocierile istorice și romantice, datorită culorii lor calde, formei și sentimentelor de dragoste adevărată, precum și a amintirilor plăcute, florile de Nu-Mă-Uita ilustrează o scenă uimitoare din natură.

Combinând contururi îndrăznețe cu detalii delicate pe toată lățimea inelului, designul dantelat din argint 925 creează un decor elaborat de flori de Nu-Mă-Uita. Ceea ce face ca florile să prindă viață și strălucire sunt reflexiile luminoase ale pietrelor de zirconiu cubic violet, accentuate cu linii de pietricele strălucitoare din zirconiu cubic transparent. Tot în această serie de bijuterii mai poți găsi un colier, cercei stud sau lungi și un distanțier, pe care le poți asorta ținutei tale.

Creează-ți propriul stil de primăvară cu ajutorul noilor bijuterii florale în nuanțe pastelate, strălucitoare, lucrate în detaliu, pentru a fi mereu în trend.