Colecția “Iconirony”, T/I 2012/13 Stephan Pelger a fost aplaudată la scenă deschisă la Berlin Fashion Week

După o săptămână în care Berlinul a devenit inima pasionaților de modă, “Iconirony”, colecția semnată de Stephan Pelger a încheiat cu succes unul dintre cele mai mari evenimente de profil ale anului, Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. Prezent pentru a treia oară în cadrul festivalului, în calitate de participant independent, designerul Stephan Pelger a uimit și de această dată audiența cu noua sa colecție.

«Ca de obicei emoțiile sunt pe măsura evenimentului, iar cele 60 de secunde de aplauze sunt decisive pentru munca unui designer. De această dată, sala a fost mai mult decât plină, numărul persoanelor prezente depășind 800. A fost cel mai numeros public de până acum la un show Stephan Pelger, iar aplaudarea diverselor ținute în cadrul prezentării a fost ceva cu totul neobișnuit și măgulitor. Colecția a fost primită extraordinar, atât de public cât și de presa germană de specialitate. Sunt încântat de faptul că cele mai importante reviste și bloguri de modă au publicat deja colecția, iar diverse modele de piele din colecția “Iconirony” au devenit  must-have-urile sezonului» a declarat Stephan Pelger.

Prezentarea colecției a avut loc pe 21 ianuarie și s-a bucurat de aplauzele generoase ale publicului, din care au făcut parte și persoane cunoscute din România, venite să-l susțină pe designer: Andreea Marin Banică, Lena Criveanu, Irina Florea Ileana Badiu, Mihaela Berciu și Camelia Negrea. Pe partea de styling a colecției, Stephan Pelger a bifat încă o colaborare de succes cu stilistul Ovidiu Buta.

Top modelul international, Sara Nuru a deschis show-ul Stephan Pelger si a defilat purtand piese din colectia care a avut ca tema, ironia, sugerata de designer in nuanțe de gri și bej deschis, cu accente de roșu închis,. Un alt model de succes, Franziska Knuppe, a defilat pe podium incheind prezentarea Iconirony de la Berlin Fashion Week.

Creațiile designerului nu au facut furori doar în cadrul festivalului, ci și la prima ediție a târgului “Show & Order”, care a avut loc în paralel cu alte două târguri germane, “Bread & Butter” și “Premium”. Stephan Pelger, prezent cu un număr de 48 de piese, alături de branduri internaționale precum Misonni, Mathew Williamson și Mariela Burani, a primit aprecieri legate de combinația neașteptată de culori și materiale, dar și desing-ul exclusivist al colecției.

Despre Mercedes-Benz Fashion Week

De două ori pe an, Berlinul devine o locaţie internaţională de modă şi lifestyle. Mercedes-Benz Fashion Week este unul dintre cele mai cunoscute evenimente din lume care îşi propune să transforme oraşul într-o adevărată Mecca a modei, punând la dispoziţie designerilor o platformă internaţională pentru a-şi face cunoscute colecţiile în industria din întreaga lume, în rândul celebrităţilor şi VIP-urilor.