Concurs! InStilulMeu.ro si Fashion for Trees te invita la concurs!

„Fashion for Trees” ne demonstrează că suntem din ce în ce mai mulţi iubitori de verde gata să ia atitudine.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti fotografii cu accesorii eco pe care le aveti sau chiar vi le-ati  confectionat singure. Asteptam sa trimiteti fotografiile voastre pe adresa office@instilulmeu.ro, poze ce vor fi urcate mai apoi intr-un album pe pagina noastra de facebook. Cele mai creative poze vor castiga!

Premiile oferite de noi vor fi 5 copacei cu numele castigatorilor care vor fi inradacinati cu ocazia primei plantari.

Fashion for Trees este un eveniment de fundraising organizat de Asociaţia MaiMultVerde, eveniment pentru cosmetizarea practică şi folositoare a naturii.

Dincolo de beneficiile estetice, cei 20.000 de puieţi pe care ne propunem să îi plantăm au drept scop principal crearea unor perdele de protecţie care vor îmbunătăţi calitatea aerului şi vor împiedica dezastrele naturale care au loc din ce în ce mai des (inundaţii, viscole puternice etc.). Plantarea se va face în zone care vor fi alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În 11 octombrie 2012, unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România vor susţine proiectele de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde prin organizarea unei prezentări de modă în scop caritabil. Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Murmur (Andreea Bădală), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, susţinuţi de Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi MRA Models, vor prezenta cele mai naturale ţinute într-o defilare de modă inedită.