Consultatii gratuite la Wellborn, primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala

Wellborn, primul spital din România specializat în fertilitate și medicină materno-fetală, își propune să ofere o primăvară mai sănătoasă mamelor, viitoarelor mame și copiilor, printr-o campanie ce oferă consultații gratuite și reduceri speciale.

În România, controalele periodice în scopul prevenției nu sunt un obicei împământenit, iar Wellborn își propune să realizeze un prim pas în încurajarea femeilor să meargă la medic. Primavara Wellborn continuă până pe 31 martie și oferă oportunitatea de a beneficia de expertiza unora dintre cei mai bine pregătiți specialiști din țară, pentru cele mai bune recomandări de soluții și tratamente.

„Sănătatea este cel mai de preț cadou, iar vizitele periodice la medic sunt esențiale în acest sens”, afirmă Dr. Silviu Predoi, Director General al Spitalului Wellborn. ”Însă, de multe ori, costurile ridicate ale acestor consultații sunt o adevărată piedică și duc la amânarea discuției cu un specialist până la apariția unor probleme medicale grave. Pentru că vrem ca pacientele noastre să fie mereu în cea mai bună formă, la Spitalul Wellborn, oferim drept mărțișor o serie de consultații gratuite și reduceri pentru procedurile esențiale în menținerea celei mai bune stări de sănătate.”

Prin intermediul acestei campanii, spitalul Wellborn oferă:

–        5 consultații de pediatrie gratuite/ zi,

–        5 consultații ginecologice gratuite/ zi,

–        2 consultații de infertilitate gratuite/ săptămână, efectuate de catre Dr. Silviu Predoi,

–        30% reducere la fiecare ecografie pediatrică,

–        20% reducere la analizele și investigațiile de pediatrie,

–        20% reducere la consultațiile de pediatrie la domiciliu (București și Ilfov).

Pacientele pot beneficia până la finalul lunii martie de aceste servicii, efectuate de medicii ultraspecializați ai Spitalului Wellborn. Echipa Wellborn  a efectuat cu succes mii de proceduri medicale, inclusiv peste 400 de fertilizări in vitro, ajutând nenumărate cupluri să devină părinți. Investigațiile din cadrul campaniei se efectuează de luni până vineri, pe baza unei programări prealabile.

Pentru a beneficia de serviciile din campania națională Primăvara Wellborn, este necesară o trimitere de la medicul generalist, sau din partea fundațiilor și organizațiilor nonguvernamentale dedicate subiectului infertilității și copiilor.

 

Despre Wellborn

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe langă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elita, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durata tratamentului. Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția dumneavoastră, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată și Medicină Materno-Fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în ajutorul pacienților cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată, inclusiv Fertilizare in Vitro.