COS prezintă colecția primăvară/vară 2017

Utilitate cu aer romantic și vaporos. Precizie grafică delicată ce întâlnește îndemânare modernă.

Siluete voluminoase trasate cu transparențe.  COS prezintă colecția  primăvară vară 2017

Femei.

Costumul deux pieces elegant este reinterpretat pentru sezonul cald. Un top din poplin de bumbac cu șorț detașabil este asortat cu o pereche de pantaloni drepți, în timp ce o jachetă bomber voluminoasă din bumbac de mătase face pereche cu pantaloni largi pe picior, în nuanța albastru oțel. Nota ludică și look-ul realizat parcă fără efort sunt date de pantalonii în stil pescăresc cu rejansă, stilizați cu un tricou voluminos cu decolteu actual.

cos1

Precizia caracterizată de finețe este fundamentul acestei colecții și rezultă într-o abordare diferită și fresh a drapajului și suprapunerilor – fusta șorț mixată cu un top asimetric, ambele realizate din bumbac texturat și având aceeași culoare – kaki.

Culori.

O paletă de culori catifelate presărată pe alocuri cu culorile fildeșului, pietrei, porumbelului – inspirația venind din lucrarea “Within, Without” în care James Turrell pune accent pe lumină și efecte optice. Contrastul este reprezentat de accentele albastru oțel, ardezie și salvie. Natural versus industrial.

cos2

Materiale.

Țesăturile fin texturate sunt puse alături de mătăsuri de bumbac, dând impresia de luminozitate, romantism și nostalgie. Metoda concav convex, cu suportul materialelor tehnice și natural formează siluete cu un look relaxat, realizat fără efort. Nailonul semi-transparent întărește ideea de plutitor și duce cu gândul la rămășițelele unei parașute voluminoase.

cos3

Accesorii.

Un set de bijuterii placate cu aur, având forme neregulate este compus dintr-un inel dublu, cercei și colier. Colecția este perfect completată cu o geantă din piele cauciucată în nuanță închisă de salvie. Adidașii din piele și sandalele au sisteme de închidere cu elastic.

cos4

Bărbați.

Simplitatea și lookul relaxat, realizat fără efort sunt esențiale pentru varietatea colecției. O pereche de pantaloni până la jumătatea gleznei și un t-shirt navy supradimensionat din lână oferă un aspect modern, realizat cu ușurință. O pereche de pantaloni din lână ușoară asortați cu o jachetă din bumbac matlasată și cu un top mai lung, toate în culoarea deschisă a salviei sunt o adaptare modernă a unui look în care drapajul și volumul sunt discrete și speciale. Croiul clasic timeless este prezentat de un sacou de lână în nuanța gri melanj și o cămașă în albastru ardezie, al cărui croi a fost updatat, renunțându-se la guler.

cos3

O jachetă bomber ușoară, realizată din nailon translucid se poartă cu o pereche de pantaloni din pânză de bumbac, cu un singur pliu. Transparența dă senzația de lejeritate.

Culori.

Nuanțele pământii combină teracotă și maro auriu. Culoarea gri deschis aparent de piatră este combinată cu albastru navy sau ardezie, inspirând un sentiment nostalgic, cu rădăcini în lucrarea lui Liddy Scheffknecht, unde lumina și umbra interacționează.

Materiale.

Nailonul foarte subțire, transparent și bumbacul plutitor sunt juxtapuse cu diferite țesături texturate rezultând o compoziție tehnică, dar naturală.

Accesorii.

O pereche de sandale kaki cu barete groase și închidere cu scai contrastează cu pantofi sport din piele năbuc cu șiret. Piesa cheie din acest sezon este rucsacul din piele cauciucată și închidere cu scai.

www.cosstores.com