Cu ce îți mai surprinzi perechea de Valentine's Day?

Deși mai sunt aproape două săptămâni până pe 14 februarie, este posibil ca timpul să treacă foarte repede și Valentine’s Day să te ia prin surprindere.

Sfatul nostru este să te gândești și să îți planifici totul din timp – așa nu vei da greș și vei putea să îți surprinzi perechea într-un mod cât mai inedit.

Iată câteva surprize romantice și trucuri de care ai putea să te folosești pentru un Valentine’s Day romantic și fierbinte!

Celebrează încă de la prima oră a dimineții!

De Valentine’s Day până și banalul ou ochi se transformă într-o inimioară blândă și delicioasă, numai bună de servit la micul dejun.

Cum? Cu acest mulaj în formă de inimă care face ca ouăle prăjite să-și schimbe forma normală într-una specială și plină de iubire.

Formă pentru ouă ochiuri și omlete: 24.90 RON, www.allshops.ro

Dacă vrei ca surpriza ta să fie și mai savuroasă, așează – lângă oul ochi inimioară – două felii de pâine prăjită cu mesajul „I LOVE YOU”.

Cum? Cu o ștampilă pentru pâine.

Ștampilă I Love You: 26 RON, www.ebay.com.au

Adevărul este că un astfel de mic dejun nu poate lăsa indiferent pe nimeni. Trebuie doar să te organizezi din timp și să îți faci curaj!

Desert romantic!

De ce să nu fii anul acesta puțin mai original? Uită de banala cutie cu bomboane, de flori … și uimește-ți perechea cu un fondue pentru o dimineață fierbinte.

Un astfel de desert cu ciocolată și căpșuni va fi un adevărat deliciu.

Fondue cu dragoste: 45 RON, www.fungift.ro

În pat!

Seara, după o cină delicioasă, este necesar să îți surprinzi perechea  cu o noapte de pasiune. Trebuie să folosești un set de lenjerie sexy, suficient de senzuală ca să nu-și ia ochii de la tine, o jucărie erotică sau chiar un lubrifiant pentru a încerca noi senzații.

Ține și ciocolata rămasă lângă pat și gata! Farmecul constă în a schimba puțin rutina și a petrece o noapte specială.

Rochie roșie cu volane: 85 RON, www.rochiisexy.com

Când decizi că a venit momentul potrivit, poți să folosești un clopoțel pentru sex și nu uita să agăți de clanța de la ușă un umeraș cu mesajul „Nu deranjați” !

Clopoțel pentru sex: 22 RON, www.fungift.ro

Umeraș de clanță personalizat: 8 RON, www.ideaplaza.ro